juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eveline van Raaij nieuwe leider van Synechron’s Nederlandse business

Wereldwijd financieel adviesbureau Synechron heeft een nieuwe leider aangesteld voor zijn Nederlandse activiteiten: Eveline van Raaij.

In haar rol sinds 1 mei leidt Eveline van Raaij het 100-koppige team van Synechron in Nederland over de belangrijkste zakelijke praktijken van het bedrijf op het gebied van consulting, digitaal, cloud en technologie.

Van Raaij brengt meer dan twee decennia ervaring in consulting, digitale transformatie en bankieren in de rol, en slaagt Susanne Guntermann die extern is doorgegaan naar een andere uitdaging.

Mihir Shah, Managing Director en Head of Europe, Asia Pacific and Middle East bij Synechron, verwelkomde Van Raaij bij het bedrijf en zei: “We zijn verheugd dat Eveline aan het roer staat van de operaties in Nederland om onze groei en strategie te ondersteunen.”

“Deze rol stelt haar in staat haar passie en expertise voor management, consulting en digitale innovatie samen te brengen om onze klanten te helpen opkomende technologieën te omarmen en tegelijkertijd hun focus op data, beveiliging en duurzaamheid te behouden.”

Van Raaij over haar nieuwe uitdaging: “Ik zie Synechron geweldig werk doen, en ik zie een enorme kans om ons klantenbestand en Synechron als een gerespecteerd transformationeel bedrijfsadviesbureau verder te laten groeien. Ik kijk ernaar uit om samen met het zeer ambitieuze team in Nederland verder te werken aan het groeiplan van Synechron.”

In het land adviseert en ondersteunt Synechron veel van de toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders en fintechs over onderwerpen als digitaal, datawetenschap, engineering, cloud, systeemintegratie en managementadvies.

Tijdens haar vorige functies kwam Van Raaij Synechron regelmatig tegen tijdens pitches, projecten of branche-evenementen. “Ik heb Synechron leren kennen als een innovatief en ambitieus bedrijf met energieke collega’s, die impact maken in de financiële dienstverlening door bedrijfsadvies te combineren met digitale en technologische expertise.”

READ  Minister van Handel bespreekt investeringen met Nederlandse en Franse bedrijven

Voor haar indiensttreding was Van Raaij Managing Director Business Platforms & Cloud bij Ordina, waar ze toezicht hield op de diensten en transacties van zeven cloudgerichte business units. Daarvoor werkte ze twee jaar bij Deloitte Consulting in de branche voor financiële dienstverlening, eerder vijf jaar bij ABN Amro in algemeen management en wisselende rollen binnen de Risk-divisie.

Eerder werkte ze twee jaar bij AT Osborne en meer dan tien jaar bij consultancy- en technologiegigant Accenture.

Wereldwijd heeft Synechron, het hoofdkantoor in New York, meer dan 13.700 medewerkers die vanuit 22 kantoren werken.