juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emma Heesters, een Nederlandse zangeres, zingt Pasoori, een populair Pakistaans lied

Emma Heesters is een zangeres en televisiepersoonlijkheid uit Nederland. Ze staat bekend om het coveren van populaire liedjes en het uploaden ervan naar haar eigen YouTube-kanaal,

“Emma Heesters.” De lieftallige Nederlandse zangeres heeft zojuist een cover opgenomen van het Pakistaanse nummer Pasoori. Het nummer Pasoori wordt uitgevoerd door Ali Sethi en Shae Gill.

Het originele nummer van Coke Studio, Pasoori, werd ongeveer drie maanden geleden uitgebracht. Coke Studio is een zangwedstrijd in Pakistan. Het is enorm populair geworden, niet alleen in Pakistan, maar ook in het buitenland.

Ali Sethi is een zanger, songwriter, componist en auteur uit Pakistan. Ali kreeg bekendheid met de publicatie van zijn debuutroman, The Wish Maker. Chandni Raat, Ishq, Dil Lagaayein, Guloon Mein Rang en vele anderen behoren tot zijn vele beroemde liedjes.

Shae Gill is de andere zangeres van Pasoori. De debuutsingle van Shae Gill heet Pasoori. Het nummer kreeg veel aandacht en binnen enkele dagen werd ze een viraal fenomeen.

Pasoori is het eerste nummer van Coke Studio dat op Spotify’s “Viral 50”-lijst staat.

Op Spotify’s Global Chart debuteerde Pasoori op de 161ste plaats. Andere Hindi-nummers die Emma heeft gecoverd, zijn Chaand Baliyaan, Dil Ko Karar Aya, Bijli Bijli en meer. Emma schrijft over Pasoori in het Engels, maar de belangrijkste herhalende zinnen zijn in het Urdu.

Bekijk Emma’s cover van Pasoori, waar haar Pakistaanse fans dol op zijn !!!

Volg voor het laatste entertainmentnieuws BOL News op Google Nieuws. Lees meer op Laatste Amusement Nieuw Aan bolnews.com

READ  SA-lezers voegen Knightscope, Torrid en Dutch Bros; De uittocht van Cathie Wood gaat door