maart 2, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Nederlandse Broer. Koffielocatie komt naar San Bernardino – San Bernardino Sun

Een Nederlandse Broer. Er staat koffie gepland voor Hospitality Lane in San Bernardino, aangezien de populaire keten in Oregon zijn aanwezigheid in het binnenland uitbreidt.

De nieuwe vestiging in San Bernardino zal dagelijks van 5.00 tot 23.00 uur geopend zijn en zal worden bemand door maximaal 50 fulltime en parttime medewerkers. Maar liefst 10 medewerkers zullen op elk moment aan het werk zijn.

Het terrein van 1,5 hectare, dat momenteel leeg staat, ligt aan de zuidkant van East Hospitality Lane, ongeveer 450 meter ten westen van South Tippecanoe Avenue en grenst aan het Hampton Inn & Suites San Bernardino.

Er komt een nieuw stoplicht in de buurt van het pand om het verkeer te beperken en de veiligheid van voetgangers te waarborgen.

Een dubbele drive-thru rijstrook biedt plaats aan maximaal 36 auto’s tegelijk. Net als bij andere Nederlandse broeders. plekken, zal de San Bernardino-winkel hardlopers hebben die drive-thru-klanten hun bestellingen brengen als ze vroeg klaar zijn, zodat ze kunnen vertrekken zonder op anderen voor hen te wachten.

Nederlandse broeders heeft geen zitplaatsen binnen, maar eerder een raam waar klanten bestellen.

Een terras en tafels bieden dekking en zitplaatsen voor degenen die wachten.

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van deze gemeenschap”, vertelde Mitchell Reynolds, ontwikkelingsmanager bij aanvrager Cole Valley Partners, vorige maand aan planningscommissarissen. “Zuid-Californië houdt absoluut van Dutch Bros., en we werken hier graag.”