juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een andere Nederlandse Bros gaat omhoog in de omgeving van San Antonio

Een andere Nederlandse Bros gaat omhoog in de omgeving van San Antonio

Koffieliefhebbers in Seguin krijgen de kans om de Oregon-java-goedheid te proeven die San Antonio helemaal op de kop heeft getikt. Nederlandse Bros Koffie zal later dit jaar op 30 september met de bouw beginnen, volgens een Texas Department of Licensing and Regulation.

De aanstaande Seguin-locatie, die naar schatting ongeveer $ 650.000 zal kosten om te bouwen, staat gepland voor januari 2023.

Het Java-huis van 950 vierkante meter zal een doorloopgedeelte en een drive-thru hebben waar klanten een kopje koffie, een vriezer of een van hun andere drankopties kunnen halen. Houd er rekening mee dat er bij de trendy koffiespot geen binnenzitgelegenheid is.

Dutch Bros, dat al drie vestigingen in San Antonio heeft, gaat binnenkort nog vijf vestigingen openen. Er zijn ook bouwaanvragen voor zes andere locaties in Bexar County. Er is een locatie ingesteld om dit jaar ook in Kyle met de bouw te beginnen.


De eerste Dutch Bros in San Antonio opende in oktober 2021 aan de uiterste westkant van San Antonio.

Volgens een MySA-rapport zorgde de snelle expansie van Dutch Bros ervoor dat het bedrijf in september 2021 naar de beurs ging, waardoor mede-oprichter Travis Boersma miljardair werd, met een aanvankelijke waarde van $ 2,3 miljard.

Dutch Bros Coffee begon in 1992 in Grants Pass, Oregon. In 2021 begonnen Dutch Bros hun winkels uit te breiden naar het zuidwesten naar Texas en Oklahoma.

READ  Nederlandse verzekeraar Aegon verhoogt prognoses voor kapitaal, cashflow