mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Wonderland organiseert op 26 november ‘World’s Biggest Ugly Holiday Sweater Party’

Terwijl het park het record van 3.473 lelijke truien probeert te breken, worden gasten uitgenodigd om hun lelijke truien te dragen en plezier te hebben.

Lancaster County, geb. – Let op: de video is van december 2020.

Dutch Wonderland-functionarissen hebben aangekondigd dat Lancaster County Park de komst van het vakantieseizoen zal markeren, waarvan ze hopen dat het een recordbrekend feest zal zijn.

Om de terugkeer van Dutch Winter Wonderland te vieren, zal het activiteitenprogramma met vakantiethema van het park op 26 november ’s werelds grootste lelijke vakantietruienfeest worden gehouden.

“Gasten worden uitgenodigd in het park om hun lelijke vakantietrui te dragen in de hoop het truirecord op één locatie van 3.473 te breken”, aldus het park in een verklaring. “Dutch Wonderland zal samen met zijn zusterparken Kennywood, Lake Compounds en Castle Park een feest in het hele land creëren en meerdere locaties opnemen voor lelijke trui-feesten.”

Het officiële evenement voor het tellen van wereldrecords vindt plaats om 19.00 uur, volgens het persbericht.

Dutch Winter Wonderland loopt van 20 november tot 31 december. Het park is het hele seizoen geopend op zaterdag en zondag, 26 november en december. Extra data, waaronder 31 zullen worden toegevoegd voor nog meer vakantie.

Om de volledige kalender te bekijken, leer meer over Dutch Winter Wonderland en om tickets te kopen, ga naar Hier.

Download hier de FOX43-app.

READ  Romano zegt dat Leeds Nederlandse vleugelspeler wil, hij is beschikbaar in januari