juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantel over Paul Hayman in de Rains-Lesnar battle

Dutch Mantel besprak onlangs het belang van Paul Heyman en hoe hij heeft bijgedragen aan het verhaal dat hij deel uitmaakt van WWE.

De WWE-speler heeft eerder met Paul Heyman gewerkt en gelooft dat Heymans belangrijkste verzoek is dat hij blijft waar hij bang is.

In de nieuwste editie van SmackDog hebben SportSkita Wrestling, Dutch Mantel, Sid Fuller III en Rick Uchchino de afleveringen van WWE SmackDown en AEW Rampage van gisteravond besproken. Wat Mandel zei over Paul Heyman toen hij gisteravond de lancering van het merk Blue besprak:

“Ze hebben de hel vannacht verloren omdat de Romeinen de vraag niet eens stelden” [Paul Heyman] Vanavond. Hij keek naar hem, maar hij keek niet eens [directly] Vraag hem goed mee uit als hij niet meer opgaat in de verbinding. Hij heeft hem niet direct op die plek gezet. [The people] Paul wilde Hayman niet op zijn kont zien slaan, ze wilden ze zien zweten. Ze willen hem actief zien. Dat is het mooie van Paul Heyman, omdat hij zo slecht is als hij het doet. Indien [Roman would] We plaatsen hem in die positie – we moeten wachten tot Lesnar terugkeert, wanneer komt hij terug? De Nederlander Mantel zei.

In de onderstaande video kun je Mandels gedachten en ideeën zien over de nieuwste afleveringen van WWE SmackDown en de AEW Rampage:


Paul Hayman speelde een co-ster in Brock Lesnar vs Roman Reigns bij WWE Crown Jewel

Aan het einde van het Universal Championship at the Crown Jewel presenteerde Brock Lesnar Roman Reigns een F-5, die hij liet vallen toen de scheidsrechter op de mat viel. Omdat er geen scheidsrechter was om de drie te tellen, zuchtte Brock Lesnar en probeerde hij de officiële Charles Robinson terug te roepen.

READ  Blijven zoeken naar meer maatregelen, zegt de Nederlandse premier na 9e sanctiepakket tegen Rusland

Dit gaf de stamleider genoeg tijd om te genezen en contact te maken met de speer. Reynolds was echter erg moe en raakte de pin. Zowel mannen naar beneden als naar buiten, Heman kreeg de kans om te kiezen tussen Lesnar en Raines.

Uiteindelijk gooide Heyman de titel in de landingsring tussen Lesnar en Raines. De twee sleepten een tijdje door met het Universal Championship voordat ze de controle over de Beast-incarnatietitel kregen.

Niettemin, voordat Roman de genadeslag aan het Universal Championship kon toebrengen, nam Reyes de leiding na een dubbele overwinning op Youssef’s superschop Lesnar.


Als je citaten uit het artikel gebruikt, sluit dan de video en H / D Sportskita-worstelen in voor de transcriptie.