april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mandel legt precies uit wat AEW deed met Chief Punk op de Rampage

Worstelaar Dutch Mantel deelde onlangs zijn mening over de CM-punkwedstrijd tegen Daniel Garcia op de AEW Rampage deze week. Hij prees onervaren artiesten voor het tonen van vertrouwen door te boeken om langer dan normaal te concurreren.

Chief Punk versloeg Daniel Garcia in de Rampage. De overwinning zette zijn winning streak voort bij AEW 3-0. Het was de eerste keer dat Punk had gewonnen door in te dienen toen Garcia via Anaconda Wise werd verdreven.

Tijdens de laatste editie van de SportSkida SmackDock prees de Nederlander Mandel de derde opeenvolgende overwinning in het enkelspel op AEW. Ook wees hij erop dat AEW niet vaak squashwedstrijden opneemt. Mandel legde uit dat AEW hen in staat stelt om te pronken, zelfs als ze niet winnen van de beste sterren.

De voormalige worstelmanager zei dat dit vroeger gebeurde en dat AEW met succes een vergelijkbaar pad volgt.

“Ik zag de finish, het was goed. Voor het deel wist ik wat hij deed. Maar hij kwam op de harde manier. Ze gingen drie minuten niet, ze deden tien minuten. Het oude worstelen was zo, je kunt vrienden winnen om iets met hem te doen, mensen “van hier naar de hel Ga weg.” Maar omdat ze dit met jongens doen, krijgen ze veel mannen, zelfs als ze verliezen, wat tegenwoordig op de markt is, en je zult hoor het nooit”, aldus Dutch Mantel.

Naast Daniel Garcia onderhoudt AEW ook sterren als Dorius en Dante Martin, Lee Johnson, Will Hobbs en nog veel meer. Deze artiesten kunnen topsterren worden als AEW een vergelijkbare boekingsaanpak blijft volgen.

READ  Feyenoord won tweemaal de bekerfinale

Je kunt de recensie van deze week van AEW Rampage en WWE SmackDown bekijken in de onderstaande video:


Is Ricky Starks de volgende in de rij om het op te nemen tegen CM Punk bij AEW?

Met weer een overwinning achter de rug wil AEW volgende maand in volle vaart 2021 een waardige tegenstander afleveren voor de CM-rol. FTW-kampioen Ricky Starks lijkt een van de sterkste kandidaten voor punk in de bun-per-view te zijn.

Toen CM Punk vorige maand begon te vechten met Team Toss, zwoer hij dat hij elk lid van de schuur zou verslaan. Hij heeft echter tot nu toe Will Hobbs van de divisie verslagen. Nu Stark zijn match met Brian Cage heeft beëindigd, kan AEW hem aanmelden om te vechten met CM Punk.


Ben je het eens met de beoordeling van Dutch Mandal over het boekingssysteem van AEW? Geluid in de comments hieronder.


Als je citaten uit het artikel gebruikt, sluit dan de video en H / D Sportskita-worstelen in voor de transcriptie.


Wat gebeurde er toen we AEW’s nieuwe reus The Great Khali ontmoetten? Klik hier om erachter te komen.