juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Bros Coffee is nu geopend in Main Street | Nieuws

De nieuwe coffeeshop van Norman wordt geopend in Main Street en markeert de eerste locatie van een drankstop in Oregon in Cleveland County en Seventh Oklahoma.

Dutch Bros opende vrijdag 1230 in Main St., opgericht in 1992 door de broers Dan en Travis Boersma, de keten is geëxplodeerd op meer dan 500 locaties in 13 staten, waaronder Oklahoma en nog veel meer met plannen om meer dan 100 locaties in de Verenigde Staten te openen . Dit jaar in Texas, Tennessee en Californië.

Concurrerende Drive-Through-koffieketen heeft zijn plaats op de markt gevonden door meer dan 10.000 drankcombinaties aan te bieden, waaronder thee, ijs en warme koffie en smoothies.

Norman Dutch Brothers, 1230 Main St. Operator Sabrina Hamilton, zei dat al hun drankjes handgemaakt en bevredigend zijn.

“Iedereen heeft iets voor gewone koffie, frisdranken, vriezers, frisdranken, citroenen en alles is volledig aanpasbaar”, zei Hamilton.

The Dutch Brothers opereren volgens het drive-through core business model. De Normandische locatie heeft een buitenterras met picknicktafels en een bureau naast het inloopraam.

Het merk begon met koffie, maar Hamilton zei dat het citroenfruit een succes was.

“We kunnen er ijs of een mengsel van maken [into a frozen drink],,Dan kunnen we ze voor je infuseren met smaken”, aldus Hamilton. “Mijn persoonlijke favoriet is de aardbei-ananas-citroen.”

Golden Eagle is een andere optie voor de gastheren van Dutch Brothers, zei Hamilton. Vanille-karamel-espresso, half om half, bevat vanillesiroop, karamelsaus en slagroom en motregen.

Hamiltons favoriete koffiedrank? The Annihilator, Chocolate and Macadamia Nut Flavored Brew, dat is als een broodje gemengd met room en koffie, zei hij.

READ  Nederlandse ramp kan Dundee United bij Hearts van brandstof voorzien

Afgezien van koffie, is de populaire opkikker van de Dutch Brothers hun Blue Rebel gepatenteerde energiedrank.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een suikerarm drankje, zei Hamilton dat de Dutch Brothers een suikervrije optie bieden voor de meeste van hun drankjes.

Hamilton zei dat de Dutch Brothers zich inzetten om iets terug te geven aan de gemeenschappen waarin ze bestaan, omdat zij de mensen zijn die ze elke dag dienen. Als onderdeel van die inspanning ontwikkelt het bedrijf een programma genaamd “Give Back Days”, aldus Hamilton

Hamilton zei dat hun eerste giveback-dag in februari zou zijn, wanneer het bedrijf het “Dutch Love Day” noemt.

“We hebben dit jaar een donatie gedaan aan de regionale voedselbank van Oklahoma en ik ben zo enthousiast om samen te werken met mijn vrienden bij Yukon’s Stillwater. [south Oklahoma City] En we hopen dat Midwest City haar steentje kan bijdragen om voedselonzekerheid te voorkomen”, aldus Hamilton.

Hamilton zei dat hij en zijn “Prostas”-team graag Norman wilden dienen en hun favoriete drankideeën wilden delen.

“We zijn verheugd om iedereen die in de buurt woont te leren kennen en zullen ons best doen om een ​​goede vriend en buurman te zijn”, zei Hamilton.

Dutch Bros Coffee is geopend van zondag tot en met donderdag van 5.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur.

Bevat zakelijke, levens- en gemeenschapsverhalen van Jeff Elkins The Transcript. Neem contact met hem op via [email protected] of Twitter JeffElkins12 op Twitter.