juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denzel Dumfries werd de ster die langs Nederlandse verdachten liep |  Euro 2020

Denzel Dumfries werd de ster die langs Nederlandse verdachten liep | Euro 2020

D.De geweldige prestaties van Ansel Dumfries voor Nederland op Euro 2020 maken van hem een ​​vaandeldrager voor de kracht van zelfredzaamheid. Hij heeft een houding die alles zegt, alles kan overwinnen als het verlangen er echt is.

Wil je een totale voetbalverdediger worden? Benoem vanaf 2018 Edgar Davids en persoonlijke sprintcoach om explosiviteit toe te voegen. Welke profclub zou je niet leuk vinden totdat Sparta Rotterdam op 18-jarige leeftijd een klap kreeg? Grijp je kans om aanvoerder van PSV Eindhoven te worden. Verdacht door Frank de Boer in maart? Wanneer je opnieuw wordt aangenomen door de hoofdcoach, keer je terug naar de Champions League-wedstrijd door tweemaal te scoren in deze kampioenswedstrijd en in de eerste twee wedstrijden.

Nu zouden Bayern München, Internazionale en Everton bovenaan de lijst van toekomstige advocaten staan, die zeker zal blijven totdat de rechtsback van Dumfries aan de beurt is. Die snelheden maken van de verdediging een aanval en zondag in Boedapest hebben de mannen van de Tsjechische Republiek de Boeren Groep C winnaars met het hoogste aantal punten.

De briljante prestatie van de 25-jarige maakt hem een ​​kanshebber voor het toernooi. Desalniettemin kreeg de jongen uit Rooney in het zuiden van Nederland te maken met afwijzing, wat een biz voor hem was. Geboren uit een vader en moeder uit Suriname, Aruba, een Caribisch land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden, is Dumfries nooit als een bedrijf beschouwd. VV Toen hij voor de Smithshowk speelde, werd hij onder de talentenlijst beoordeeld door de naburige afkomst, Junior Coaches. Maar Dumfries had een kwaliteit die zelden wordt overwogen bij het evalueren van efficiëntie: stabiliteit.

READ  In Nederland gebouwd schip haalt afval op in Can Tho River

Hier stond Dumfries’ zelfbewustzijn hem toe om het gebrek aan privileges te minimaliseren totdat Sparta hem verkende toen hij vertrok naar Parentrech’s hoge leeftijd. De verbetering kwam nadat Dumfries internationaal voetbal had geproefd: voor Aruba. Dit besluit wees ook op een duidelijk onderwerp. Als vertegenwoordiger van Giovanni Franken’s kant in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Guam op 28 en 31 maart 2014, behield Dumfries de mogelijkheid om een ​​eendagsspeler in de Nederlandse trui te trekken.

“Ik zag een drive die andere spelers niet hebben bij Dumfries”, vertelde Franken vorige week aan NOS Sport. ‘Je zou kunnen zeggen dat er een paar zullen opduiken.’ Na een 2-2 gelijkspel en een 2-0 overwinning op Dumfries, vroeg Dumfries zijn Arubaanse teamgenoot Reinhard Brainberg wat hen zou helpen om in de professionele teams te komen, waarvan de verdediger zei dat het een drankje was, om de wijn te negeren. Dumfries vertelde Franken later dat hij Aruba niet wilde vertegenwoordigen toen hij werd geselecteerd voor het volgende officiële toernooi omdat Nederland het doelwit was.

Denk hier even over na: Dumfries verwierp Aruba omdat hij geen interesse had in een amateur- en professionele club omdat hij geloofde dat het team van Johann Groof, Dennis Berkamp en Robin van Persie zijn internationale toekomst was. Het resultaat was bewezen. Drie jaar bij Sparta debuteerde als invaller bij de rust in een tweederangs 1-0 overwinning op Emmen in februari 2015 en promoveerde hem tot de kampioen van volgend jaar, voordat hij overstapte naar Hearnwine voor een seizoen 2017-18.

Nu de felle motivatie van Dumfries is genoemd, is het niet ongewoon om hem een ​​teamspeler van Hieronwein te zien verheffen. Bewijs dat hij weigerde stagnatie onder ogen te zien door Davids en voormalig bondscoach Errol Esajas, de manager van Dumfries’ manager bij Leslie’s Brentreach, in dienst te nemen. Davids, een voormalig international uit Nederland, werkt sinds 2018 in zijn eigen tempo samen met Dumfries, met Esaujaz.

READ  Nederlandse uitbetalingsstarter Molly haalt nog eens $ 800 miljoen op tot $ 6,5 miljard - Tech Crunch

Toen Dumfries zich in juli 2018 bij PSV aanmeldde, bedroeg de vergoeding Rs.5,5,5 miljoen. In oktober volgend jaar maakte Ronald Koeman zijn oranje debuut voor Dumfries door Duitsland met 3-0 te verslaan in het Amsterdam Stadion. Dumfries heeft nog 21 caps gewonnen, maar niet zonder verhaalwendingen.

De 2-1 Nations League-zege op Polen afgelopen november en de 4-2 nederlaag tegen Turkije in de WK-kwalificatiewedstrijd in maart – De Boer zette Dumfries twee keer op rij op de bank – stelden Koemans opvolger 4-3-3 en Hans Hatfoyer en Kenny op de proef Rechts Ted. Dumfries was opnieuw de eerste keuze toen Euro 2020 begon, hoewel het 3-5-2-formaat voor velen in het team onbekend was.

In de openingswedstrijd tegen Oekraïne begon Dumfries alle twijfels weg te nemen: over zijn interesse in de organisatie en de vleugelverdediger, en scoorde hij een memorabele late titel met een 3-2 overwinning. Net als de 2-0 overwinning op Oostenrijk scoorde hij opnieuw en won een penalty voor de openingsspeler van Memphis DePay, terwijl zijn Buchananing-stijl, geïmplementeerd op hoge snelheid, de verdediging blijft vernietigen.

Nu, na het beëindigen van de groepsfase na een 3-0 overwinning op Noord-Macedonië, komen de dammen. Ze zullen niet blij zijn met Nederland. Het team van De Boer nadert de hoogste versnelling. Dumfries zijn hun persoonlijkheid met een hoog octaangehalte.