juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De rivalen van Rangers werden geëlimineerd uit de Souther-race vanwege het sorteren van Nederlandse schulden

Vooraanstaand voetbaljournalist Alan Nixon heeft de suggestie dat Blackburn Rangers-doelwit John Souther geïnteresseerd is om te ondertekenen, afgewezen.

Hoewel de Nederlandse verdediger Diovaicio Geefook een rechtsback is, ondersteunt de verhuizing de bewering van Nixon dat het niet nodig is om John Souther, de ster van Blackburn Hearts, te contracteren.

(Foto: Ian Magnigol / Getty Images)

Volgens mensen zoals Lancashire Telegraaf, komt Zeefuik Hertha uit Berlijn om de leningsovereenkomst voor januari voor Tony Maubray’s promotionele jachtkleding af te ronden.

De 23-jarige Nederlander herhaalt Blackburn’s statement van gedurfde actie en voornemen om voor het eerst sinds 2012 te promoveren naar de Premier League.

Volgens het rapport tekende Hertha in 2020 4 miljoen (£ 3,3 miljoen) van Groningen naar Berlijn, wat elke Blackburn-leningovereenkomst voor Deyovaisio Zeefuik permanent zou kunnen maken tegen een vergoeding van € 3 miljoen (£ 2,5 miljoen).

Maar voordat Rangers-fans in paniek raakten over een Blackburn-investering in mensen als John Souther, geloofde Alan Nixon niet dat Rovers geïnteresseerd zou zijn als ze die Premier League-miljoenen zouden binnenhalen.

Abonneer u nu op Rangers News TV

Rangers “geen echte noodzaak” om te concurreren met John Souter op Blackburn Rovers Diovaisio GeFook-veiling

Toen hem werd gevraagd naar het nieuws van de Rangers-uitwisseling, zei de beroemde journalist dat Ibrox Club en Sheffield United de enige mogelijke schutters waren.

Interessant is dat Nixon zegt dat we zullen zien of de truien meer bieden dan de bladen voor de Jumbo Star.

Op de vraag of de Blackburn Rovers een geïnteresseerde partij waren, antwoordde Nixon dat ze “niet echt nodig” waren om defensief te zijn bij de club.

READ  Een schilderij van een Nederlandse School en een werk op de manier van David Teniers de Oude zijn in Crescent...

Volgens de situatie vormen spelers als Blackburn Daniel Ayala, John Paul van Hecke en Torrock Lenihan een struikelblok voor hun defensieve versterkingen.

Deyovaisio Zeefuik heeft getekend dat hij elders zal investeren met Blackburn Rangers en Sheffield United en loopt voorop bij de jacht op Hearts-verdediger John Souther.

Er is ook Blackburn Aberdeen-ster Ryan Hedges is geveild Ze zijn op zoek naar versterking van hun voorste lijn.

Ondertussen zal een bevroren Rangers-ster die naar verluidt een benadering van een voormalige Premier League-“fan” voorbereidt, waarschijnlijk deze maand verhuizen.

Wil je ons iets vertellen over dit artikel?