april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De nieuwe Cardinal Nutbar is een mix van Nederlands en Japans Kardinalen van St. LouisZaterdag 27 februari 2021, donderdag Fla. De Pitchers kregen een vrije dag voor de Cropfruit League-wedstrijden op de zesde dag van de Cardinals-teamtraining voor de voorjaarstrainingssessie van 2021. Foto door Golder Peterson, [email protected]


Golder Peterson


DETROIT – Cardinals’ nieuwe linkse outfielder Lars Notre Dame, die dinsdagavond zijn Major League-debuut maakte, is een chocoladereep, natuurlijk als hij een van de majors doet.

“Daar werken we voor”, zei hij gekscherend.

Maar hij is niet Europeaan of Nederlander, in dit geval, zoals zijn naam al aangeeft. Zijn middelste naam is Taylor-Tatsuji, het tweede deel ter nagedachtenis aan zijn moeder Kumi, een Japanse volbloed.

Buiten de kardinalen die graven voor de wedstrijd van dinsdag, hier is het verhaal over de 23-jarige Notre Dame:

6-ft-3, 210-ponder zei: “Maar het grootste deel van mijn race komt van mijn moeders kant.”

Charlie Nutpar ontmoette zijn verloofde toen Cal Polly allebei student was aan de San Luis Obispo, waar Nutpar mijnbouw deed in het Japans, en Kumi op deviezenbasis werkte.

Uiteindelijk verhuisde Kumi terug naar Japan en Charlie verhuisde naar Japan om zijn studie voort te zetten, “maar op het laatste moment vertrok het gastgezin”, zei Lars Nutbar.

Snel overeind riep Charlie Nutbar Kumi, de enige persoon die hij kende in Japan, “ze brandden weer”, zei Lars Nutbar. Charlie bracht zijn tijd in Japan door bij Kumi’s familie. ‘Sindsdien zijn ze samen. Het verdronk of zwom voor mijn vader’, zei Noodbar lachend.

READ  Meer dan 600 vrouwen doen dit weekend Double Dutch aan de zuidkant