mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse vleugelspeler Vicente Beujen sluit zich aan bij Aberdeen voor een contract van vier en een half jaar

Aberdeen heeft de ondertekening van de Nederlandse vleugelspeler Vicente Beujen bevestigd, onder voorbehoud van internationale goedkeuring.

De 20-jarige heeft een contract voor vier en een half jaar getekend bij de Schotse Premiership-ploeg van het Nederlandse team ADO Den Haag.

De vleugelspeler heeft een solide staat van dienst bij zijn voormalige club, speelde vorig seizoen 30 wedstrijden in de Eredivisie en 25 dit seizoen, scoorde zes doelpunten en gaf tien assists.

De Dons wisten de concurrentie van andere clubs in Schotland en Europa af te wenden om de handtekening van de Nederlander veilig te stellen.

De komst van de getalenteerde jongere heeft Aberdeen’s doel versterkt om een ​​sterke ontwikkelaar van voetbaltalent te zijn en een weg naar het eerste elftal voor zijn jeugdspelers te creëren.

Manager Stephen Glass prees de speler en de toewijding van de club om de toekomst van zijn jonge vooruitzichten veilig te stellen.

Hij zei: “Vicente is een zeer opwindend talent en een speler waarvoor de Club hard heeft gevochten om zich te verzekeren, omdat we geloven dat hij een mooie toekomst in het spel heeft.

“Dit is een belangrijk stuk investering, vergelijkbaar met toen Lewis Ferguson en Ross McCrorie bij de club arriveerden, en het sluit aan bij onze toewijding om jonge spelers een duidelijk pad in hun carrière te geven.

“Het is van vitaal belang dat we de juiste balans blijven vinden tussen ervaring en jeugd, maar we geloven dat Vicente een speler is die zal blijven bloeien en we zijn verheugd dat hij heeft besloten naar Pittodrie te komen. Tijdens de besprekingen werd duidelijk dat hij de rode trui wilde aantrekken en enthousiast is om Aberdeen te vertegenwoordigen.

READ  Nederlandse regering biedt Tata Steel subsidies aan voor het terugdringen van vervuiling - Republic World

“We kijken ernaar uit om met Vicente samen te werken om zijn ontwikkeling voort te zetten.”