april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse ACM handhaafde dezelfde voorwaarden als de Sanoma

Sanoma Corporation, Persbericht, 27 augustus 2021 9:30 EET

Nederlandse ACM behouden Dezelfde voorwaarden Overname van Sanoma இடிங்க்

Naar aanleiding van de uitspraak van de Rechtbank Rotterdam van 4 maart 2021 doet de Nederlandse Commissie voor Consument en Markt (ACM) nader onderzoek naar de gevolgen van de op 29 augustus 2019 goedgekeurde overname van de Eding Group door de Sanoma Group. In het vervolgonderzoek handhaafde de geldautomaat dezelfde voorwaarden die oorspronkelijk waren gesteld aan de overname van Iding door Sanoma.

Sanoma hanteert sinds de goedkeuring van de overname de oorspronkelijke voorwaarden. Deze voorwaarden zijn bedoeld om innovatie te stimuleren, maar voor educatieve uitgeverijen blijft een gelijk niveau.

Extra informatie
Kaisa Urasma, Hoofd Investor Relations en Duurzaamheid, Tel. +358 40 560 5601

Nieuws

Sanoma is een innovatief en levendig leer- en mediabedrijf dat elke dag het leven van miljoenen mensen beïnvloedt.

Onze leerproducten en -diensten helpen leerkrachten de vaardigheden van elk kind te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken. We bieden gedrukte en digitale leerinhoud en digitale leer- en onderwijssites voor basis-, middelbaar en beroepsonderwijs en willen ons bedrijf in heel Europa laten groeien.

Onze Finse media bieden onafhankelijke journalistiek en boeiend entertainment voor toekomstige generaties. Onze unieke crossmediale positie biedt een breed scala aan relevante en relevante marketingoplossingen voor onze zakenpartners.

Vandaag zijn we actief in elf Europese landen en hebben we bijna 5.000 professionals in dienst. In 2020 bedroeg onze netto-omzet ca. 1,1 miljard € en onze functionele EBIT-margevrijstelling. PPA 14,7%. De aandelen van Sanoma zijn genoteerd aan de Nasdaq Helsinki. Meer informatie is beschikbaar op www.sanoma.com.

READ  Het totaal aantal Nederlandse overheidspatiënten stijgt exponentieel na 6 weken