mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlanders geven toe dat hij zich kwaad maakte in de concurrentiestrijd met het Romeinse Rijk

De Nederlanders geven toe dat hij zich kwaad maakte in de concurrentiestrijd met het Romeinse Rijk

In de voetsporen van voormalige wereldkampioenen als Ric Flair, CM Punk en Psycho Sid, pisste Dutch in zichzelf toen hij worstelde met een andere voormalige wereldkampioen, Roman Reigns.

Hoi! Dutch was niet zo blij toen RJ City hem hier in een recente aflevering aan herinnerde! (EW) Maar hij moest toegeven dat hij een deuce in zijn koffer had laten vallen tijdens het worstelen met 'The Tribal Chief'.

Zack Sabre Jr wil NJPW G1 Climax 2024 winnen en de IWGP World Heavyweight-titel veroveren

Hier is de volledige uitwisseling tussen RJ en Dutch.

RJ-stad: Nederlands, Waar of Niet waar: Heb jij in je broek gepoept in de wedstrijd met Roman Reigns?


Nederlands: Ach, ja. Dat is waar. Dat is waar.


RJ-stad: Dus, ben je het daarmee eens?


Nederlands: Ja, ik denk van wel. Het hoeft niet echt openbaar te worden gemaakt, maar we zijn nu familie, dus laten we er voorbij gaan.

Gedurende deze aflevering dronken Vincent & Dutch, The Righteous, RJ uit een rode solobeker. Aan het einde van de aflevering “stemde RJ ermee in om het te onthullen” en werd Vincent in de stoel van de Wild Dutch geplaatst. Gelukkig zaten er vóór het uitkleden geen vlekken op de witte kleding van de Nederlander.

Nou, ze zijn nu familie. Dat neemt echter niet weg dat de Nederlander zichzelf vernietigde in het bijzijn van de stamleider.

Roman Reigns is niet meer gezien sinds hij het Undisputed WWE Universal Championship verloor van Cody Rhodes tijdens WWE WrestleMania XL. Fans kunnen via deze link op de hoogte blijven van het The Bloodline-segment.

READ  Nederlanders verminderen afval door kapotte objecten te repareren met een online lokaal ruilnetwerk - en dat kunt u ook