april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Daar gaan we op wedden”

Technisch directeur John de Jong van PSV verwacht begin augustus duidelijkheid te hebben over Arsenal en Liverpool richt zich op de toekomst van Cody Gakpo bij de Nederlandse club.

Gakpo was in het seizoen 2021-22 in prima vorm voor PSV Eindhoven. De 23-jarige scoorde 21 goals en gaf 15 assists uit 47 optredens in alle competities voor de Eredivisie-outfit.

Dankzij de prestaties van de aanvaller voor PSV Eindhoven is hij op de transferverlanglijst van verschillende clubs in Europa terechtgekomen. Arsenal, Liverpool, Manchester City, Bayern München en Borussia Dortmund behoren tot de teams die in hem geïnteresseerd zijn, aldus het Nederlandse dagblad Eindhovens Dagblad.

Liverpool, Man City en Dortmund zijn allemaal op zoek naar de handtekening van Cody Gakpo. Arsenal leidt echter de race om hem te landen. rapporten, IkRikElfrink. ed.nl/psv/psv-wil-er…

PSV Eindhoven is echter vastbesloten om de diensten van Gakpo te behouden onder grote belangstelling van Europese topclubs. Ze zijn zelfs bereid om de Nederlander een ‘bijzondere financiële constructie’ aan te bieden om hem te overtuigen te blijven.

De Jong herhaalt nu de wens van PSV Eindhoven om Gakpo vast te houden. De Boeren technisch directeur is ervan overtuigd dat het verlengen van hun vereniging na deze zomer zowel de speler als de club ten goede zal komen. Hij vertelde de Nederlandse omroep NOS:

“We zijn van plan om de groep bij elkaar te houden. Dus we willen Cody [Gakpo] om hier komend seizoen te spelen. Ik denk zeker dat hij hier kan blijven groeien. Als hij nog een jaar blijft, is dat alleen maar beter voor de club. Daar gaan we op wedden.”

Wat de beslissing van Gakpo ook is, De Jong verwacht niet dat er tot het einde van de transferperiode twijfel zal blijven bestaan ​​over zijn toekomst. Hij zei:

“Het duurt niet tot 1 september met Cody, ik denk dat hij dat ook niet wil. Begin augustus moet dan duidelijk zijn.”

Het is nu afwachten waar de toekomst ligt voor de ster van PSV Eindhoven.

READ  Russische onverlaten brengen video uit van "deepfake" -bijeenkomst met Nederlandse parlementslid

Wat heeft Gakpo gezegd te midden van de interesse van Arsenal en Liverpool?

Gakpo heeft onlangs onthuld dat hij zijn opties zal beoordelen voor het seizoen 2022-23. Hij is vastbesloten ervoor te zorgen dat hij verzekerd is van regelmatige speeltijd, waar hij ook de volgende campagne is, aangezien hij graag een plaats in de Nederlandse selectie wil claimen voor het FIFA Wereldkampioenschap 2022 in Qatar. Hij zei:

“Deze zomer kan er nog van alles gebeuren. Ik ga nu rustig alle opties vergelijken en kijken wat het beste voor mij is. Nog een jaartje blijven is ook een optie. Het zou zonde zijn als ik ergens heen zou gaan waar ik helemaal geen baan zou krijgen en ik zou het WK kunnen missen. Dat hou ik in gedachten.”

Er wordt aangenomen dat Arsenal in poleposition zit om Cody Gakpo te landen. De aanvaller is dit seizoen in uitstekende vorm met 21 goals en 15 assists in alle competities. (Zonnesport) https://t.co/9ErqgR1C5l

Er zijn suggesties geweest dat Arsenal aan het stuur zit om Gakpo deze zomer vast te leggen. Het falen van de Gunners om Champions League-voetbal veilig te stellen, kan Liverpool echter de leiding geven in de race.


Bewerkt door Dakir Mohammed Thanveer