juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beste West Coast Coffee Chain Dutch Brothers opent twee nieuwe TFW-locaties

Touch Brothers, de koffieketen aan de westkust, staat bekend om zijn eindeloos aanpasbare lattes, die volledig van kracht zijn in Dallas-Fort Worth.

Vorige week introduceerde de keten twee TFW-locaties aan de tegenovergestelde zijden van de Metroplex-praktijk. De eerste debuteerde op 26 juli om 720 West Spring Creek Parkway in Plano, na de aankomst van Pontego op 2309 West Park Row Drive. De twee nieuwe winkels fuseren op de eerste locatie van de Dutch Brothers in Dallas-Fordworth, die in mei zijn deuren opende in McKinney, en een buitenpost in Yules.

Zoals de vertegenwoordiger van de Nederlandse Broeders in januari aan Eater vertelde, zijn deze drie buitenposten de belangrijkste van de vele werken in de regio. De keten is momenteel van plan om 11 coffeeshops naar Dallas-Fort Worth te brengen, dat binnenkort in Princeton wordt geopend.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de keten, verwacht een uitgebreid menu met lattes, thee, smoothies en andere dranken, die allemaal kunnen worden aangepast met een duizelingwekkende lijst van sirooparoma’s en zuivelopties. The Dutch Brothers zijn exponentieel gegroeid sinds de oprichting in Oregon in 1992, met bijna 500 locaties verspreid over 11 staten. De keten begon dit jaar naar Texas te verhuizen en opende zijn eerste locatie op het universiteitsstation.

Dutch Brothers opent dagelijks om 5 uur ’s ochtends, met al zijn TFW-locaties helder en vroeg in de ochtend.

READ  Nederlands economisch klimaat in okt 2022 minder positief dan in sept: CBS