juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona haalt Memphis Depay binnen van de Nederlandse aanvaller Lyon

Barcelona kondigde zaterdag de ondertekening van Memphis aan, en de spits zal zich aansluiten wanneer zijn contract bij Lyon later deze maand afloopt.

Nadat de transfers voor Sebio Agüero en Eric Garcia al zijn bevestigd, heeft Barça een overeenkomst voor twee jaar bereikt met Debbie, de derde transfervrije transfer van de club deze zomer.

Ze hebben negen miljoen euro betaald om een ​​sectie ter herdenking van Emerson aan de rechterkant van Real Betis te activeren.

Debbie is al lang een belangrijk doelwit voor Barcelona-coach Ronaldo, die met de speler samenwerkte terwijl hij de leiding had over het Nederlands elftal.

Deborah was donderdag in de menigte tijdens een bijeenkomst in Amsterdam om Nederland een vroege penalty te zien scoren met een 2-0 overwinning op Oostenrijk in Euro 2020.

De 27-jarige zou bijna de transfer van 25 miljoen euro naar Barça van vorig jaar afsluiten, terwijl in januari een verlaagde vergoeding werd vastgesteld, maar de club besloot te wachten tot zijn contract afloopt.

Na de beëindiging van zijn contract bij Olympique de Lyon, F.C. Barcelona en Memphis De Gea hebben een akkoord bereikt om zich bij de club aan te sluiten.

“De speler tekent een contract tot het einde van het seizoen 2022/2023”, staat in de verklaring van de club.

Deboy scoorde vorig seizoen 20 doelpunten in 38 wedstrijden voor Lyon en vijf doelpunten in zijn laatste vier wedstrijden voor Nederland.

Hij gaat de strijd aan met Sergio Agüero om de positie van centrale spits, omdat Koman zichzelf in de voorhoede ziet.

READ  Groenterestjes 'goud' voor Nederlandse ondernemer Ad van Vugt

Vanwege de financiële problemen van Barcelona zal de club deze zomer naar verwachting een aantal randspelers verkopen. Degenen die willen vertrekken zijn onder meer Philip Coutinho, Samuel Umtiti en Miralem Bijnik.