mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Goldhardt wil Formule 1-shows maken voor Nederlandse televisie

In het licht van de uitsluiting van Gigo Sport van het Nederlandse Formule 1-ecosysteem, heeft voormalig rij-expert David Cooldhard gewed op een mogelijke samenwerking met NENT, dat vanaf 2022 de Nederlandse uitzendrechten krijgt. Nederlandse markt.

Formule1.nl meldt dat David Cooldhard plannen wil maken voor het Nederlandse publiek met nieuwe eigenaren van de Nederlandse Formule 1-licentie. Cooldhart reageerde op een open oproep van programmeurs van een Scandinavisch bedrijf.

“Ik weet niet de details van hoe en wat, maar ik hoop dat we kunnen deelnemen.”, legt Cooldhart uit, geciteerd Formule1.nl En anderen.

Uitgebreide ervaring

Goldhart zegt dat hij, met zijn ervaring in de Formule 1 en zijn persoonlijke relatie met Max Verstappen, misschien wel de favoriete kandidaat is. De voormalige Red Bull-coureur legt uit: “We hebben grote evenementen zoals de Paralympics gedaan met ons productiebedrijf. We hebben de mankracht, de mensen, de ideeën. Natuurlijk kennen we de Formule 1. Wel, we hebben een goede relatie met Max (Verstappen).”


F1 tv-banner

READ  Nederlandse microchips landen ondanks Amerikaanse sancties in Rusland: rapport