mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ariano’s titel is de titel van de Nederlandse worsteluitnodiging

Bella – Titel op 149 pond voor senior Rob Ariano (Selma, Californië) Zaterdag was het Armor Invitational Home voor het Central College Wrestling Team.

Er werden dit jaar geen teamscores geplaatst. Het werd bijgewoond door worstelaars van 14 hogescholen.

“Het is misschien wel de beste wedstrijd die we in 10 jaar hebben gehad”, zei de coach Eric von Clay Zei. “We hadden groepen die uit het hele Midwesten kwamen omdat ze wilden worstelen. Ze hadden allemaal een petbriefje voor de reis.”

Areyano, de nr. 1 worstelaar bij de National Junior College Athletic Association for Intermediate Wrestling, eindigde zijn 4-0 dag 14-7 in de titelwedstrijd tegen Devilly Tendis van Northern Iowa Area Community College. Hij maakte een paar pinnen en een belangrijke beslissing in zijn andere drie wedstrijden.

“Rob begint zijn vermogen aan te vallen, hij weet dat hij het heeft, wij weten dat hij het heeft”, zei Van Clay. “Hij heeft op de juiste manier getraind en hij maakt de juiste keuzes. Als hij dat doet, is hij heel bijzonder om naar te kijken. Ik dacht dat hij de hele dag domineerde.”

Kooi Linahon (Tweede jaar, Newton) Het werd die dag 3-1 met 197 pond en eindigde als tweede. Hij won zijn eerste wedstrijd tegen de herfst voordat hij streed voor een paar resultaten. Samuel Juke (Sr., Oak Harbor, Washington) Ging 2-1 op 285 pond en eindigde als derde.

“Ze zijn dit jaar allebei consistent”, zei Van Clay. “Aan de andere kant hadden ze allebei het gevoel dat ze er een beetje bij waren. Ze dachten dat ze binnen hun haakjes moesten winnen. Gage wilde terug naar die finale en Sam wilde terug naar zijn halve finale.”

READ  Robots helpen Nederlandse tulpenboeren ziekten te verslaan

Koop Cox (Nieuwkomer, Ankeni, Century HS) En Cooper Stickcell (Senior, Litchfield Park, Aris., Verdo HS) Vierde plaats toegevoegd met respectievelijk 133 en 184 pond.

“Cooper had een geweldig senior seizoen en hij blijft in de voorhoede”, zei Van Clay.

Duncan Telcell (Tweede jaar, Burlington) Hij won zijn laatste twee wedstrijden van de dag en won het troostkampioenschap met een gewicht van 149 pond.

133 pond zilver sectie, Leo Blow (Tweede jaar, Des Moines, Lincoln HS) Won met 2-0 en veroverde de titel.

Centrale trip naar Loras College in een dubbelspel tegen de Duhax op donderdag om 19.00 uur