maart 2, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aan Rangers gekoppelde Nederlandse middenvelder Feynord is interessant

De aan Rangers gelieerde Hirenwein-middenvelder Joey Weerman wordt in verband gebracht met een vertrek uit de Eredivisie-kant van Feyenoord, volgens rapporten uit Nederland.

De box-to-box Nederlandse middenvelder, 23, was traditioneel een van de best presterende buiten de grote pagina’s op de Nederlandse topvlucht, waarbij Feyenoord een zet maakte voor het venster van januari.

Rangers heeft in de zomer de handen ineen geslagen met Joey Weerman bij Feyenoord, PSV, AZ en Hellas Verona. [Glasgow Times].

Na eerder deze week Feyenoord Hieronwein met 3-0 te verslaan in de Eredivisie, bevestigde de technisch directeur van de club de overstap naar de Nederlandse kant voor een getalenteerde middenvelder.

Ferry de Hahn zei: “Het is waar dat Feynord klaagde over Joyce [Voetbal International].

“We gaan nu bekijken wat we gaan doen.”

Abonneer u nu op Rangers News TV

Joey Weerman, gelinkt aan Rangers, vertrekt in januari uit Heeranwein

Joey Weerman is een van de topspelers in de zomertransferploeg van de Rangers sinds hij zich niet kwalificeerde voor de Champions League.

Maar na de benoeming van de Nederlandse coach en legendarische voormalige Nederlandse aanvoerder Giovanni von Bronkhorst bij de Ibrox, gaan sommigen duimen voor een mogelijke terugkeer voor de middenvelder.

Nu lijkt het erop dat Joey Weirman in januari is verhuisd, en zodra de interesse van Fayenord is bevestigd, zullen de Rangers moeten beslissen of ze willen deelnemen aan de veiling.

Joe Weerman, die er dit seizoen altijd voor Heeranveen is geweest, speelde in 20 wedstrijden voor de club, scoorde vier goals en gaf zeven assists.

READ  BUX, een Nederlandse investeringsapplicatie, wordt geïntroduceerd in Ierland
(Foto NESImages / DeFodi-afbeeldingen via Getty Images)

Terwijl Rangers-fans hoopvol zijn dat Joey Veerman door zal gaan, zullen de Rangers in de tweede helft van het seizoen goed op het middenveld staan.

Joe Aribo, Glen Kamara, Steven Davis, Ryan Jack, Scott Arfield, John Lundstram, Juninho Bacuna, Nnamdi Ofboborh en Ianis Hagi bieden ook felle concurrentie in het midden van het park bij Ibrox.

Over de transferinteresse van Rangers gesproken, hier zijn drie van de grootste transferverhalen die van Ibrox komen voor de transferperiode van januari.

Wil je ons iets vertellen over dit artikel?