mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry neemt Nederlandse lessen, trekt een oranje outfit aan in de nieuwe promo voorafgaand aan de 5e Invictus Games; HORLOGE

Prins Harry maakt zich op voor de 5e Invictus-spellen en in een onlangs uitgebrachte promo voorafgaand aan dezelfde, werd hij gezien tijdens een virtuele ontmoeting met het Nederlandse team. De hertog van Sussex toonde zijn enthousiasme voor de komende spelen die dit jaar in Nederland worden gehouden en om zich daarop voor te bereiden, werd hij zelfs gezien om Nederlands te leren.

In de video werd prins Harry vergezeld door Harry Jelle van der Steen, Wouter Bakker, Fenna Geugjes en Alina Zoet. In de video was te zien hoe de atleten prins Harry een paar Nederlandse termen leerden, om hem voor te bereiden op de Invictus Games die in hun thuisland worden gehouden. Je ziet prins Harry de atleten ondervragen over een aantal veelgebruikte Nederlandse termen die hij kan gebruiken, terwijl hij vraagt: “Nog een keer jongens, alsjeblieft. Je weet dat ik dit goed moet doen, en ik wil het ook echt goed doen. Dus hoe zeg ik: ‘Goedemiddag. Je hebt het geweldig gedaan’ in het Nederlands? ‘”

Bekijk hier de video van prins Harry:

Vooruitlopend op de spelen die in Den Haag worden gehouden, verandert prins Harry in een geheel oranje opstaan ​​terwijl hij zegt: “Dank je, tot ziens in Den Haag.” Het Nederlandse team ziet hem vervolgens solliciteren voor zijn feloranje look.

De Invictus Games keren dit jaar terug nadat ze in 2020 en 2021 werden geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie. De wedstrijden van dit jaar vinden plaats in Den Haag van 16 t/m 22 april 2022.

LEES OOK: Prins Harry en Meghan Markle slaan de aanstaande herdenkingsdienst van prins Philip over; Rapporten

READ  Ombouw van een Nederlandse vissersboot naar een hybride boot