juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierce Scientific Dutch Innovative Technology Venture kondigt strategisch partnerschap aan met VFA Solutions

Pierce Scientific, een wereldwijd erkende leider in geurverzachtende systemen, kondigde onlangs hun strategische bijdrage aan de Nederlandse innovatieve technologieleiders, VFA-oplossingen, aan. In combinatie met de gepatenteerde ASPRA-technologie voor VFA-oplossingen, stelt Fire’s wetenschappelijke MT-6 ™ moleculaire filtratiesysteem nieuwe industrienormen voor prestaties en efficiëntie.

Bloomington, India., 19 oktober 2021 / PRNewswire / – Byers Scientific, een wereldwijd erkende leider in geurreductiesystemen, kondigde onlangs hun strategische bijdrage aan de Nederlandse innovatieve technologieleiders, VFA-oplossingen, aan. In combinatie met de gepatenteerde ASPRA-technologie van VFA Solutions stelt Fire’s wetenschappelijke MT-6 ™ moleculaire filtratiesysteem nieuwe industrienormen voor prestaties en efficiëntie.

Als het gaat om de toonaangevende geurbestrijdingsoplossingen in de industrie, zijn branden niet nieuw voor wetenschappelijke ontdekkingen. Het MT-6 ™ moleculaire filtratiesysteem biedt state-of-the-art power control-technologie (PACD) die ongekend is en 6.000 cfm levert bij slechts 2,8 ampère / 480V. In combinatie met de gepatenteerde waterloze stoomfasesystemen van Pierce Scientific, is dit systeem “Gouden kwaliteit voor geurbestrijding.

De nieuwe innovatiepartner van Pierce Scientific is Dutch Technology, VFA Solutions. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van schone, gezonde en groene technologieën op het gebied van binnenluchtkwaliteit (IAQ) en filtratie.

VFA Solutions is gepatenteerd ASPRA® luchtzuiveringstechnologie Is een revolutionaire applicatie. Het meest efficiënte systeem haalt de E12-H13/HEPA classificatie (volgens NEN-EN 1822 en DIN EN ISO 29463-5:2019 normen) zonder het gebruik van een HEPA-filter. Als gevolg hiervan is ASPRA kosteneffectiever, produceert het minder afval en biedt het aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met conventionele filters.

“Sinds het begin van het MT-6 ™ moleculaire filtratiesysteem hebben we drie gedachten gehad: hoe kunnen we het efficiënter, efficiënter en stabieler maken?” Zegt Pierce Scientific oprichter en president Mark Byers. “We hebben een reactie op deze samenwerking gezien en we kunnen niet al te enthousiast zijn om de industrie vooruit te helpen.”

READ  Wist je dat je je Le Creuset braadpan ook als koelbox kunt gebruiken? Hier leest u hoe u deze zomer de geniale hack kunt uitvoeren

De toepassingen voor de verbeterde MT-6 zijn legio. Als fabrikant van aangepaste apparatuur kan Pierce Scientific systemen ontwerpen voor kassen, interieurs, magazijnen, productie-, verwerkings- en trimfaciliteiten en meer. De MT-6 met ASPRA-technologie, die 2.000 tot 6.000 CFM meet, zuivert de lucht, verbetert de kwaliteit van de binnenlucht (IAQ) en controleert de geur voordat het wordt geblazen, terwijl het de naleving van de veiligheid op de werkplek ondersteunt.

Pierce gaat over wetenschap
Byers is een wereldberoemde leider op het gebied van wetenschappelijke deodorant. Ze bieden branchebrede geurreductieoplossingen, op gegevens gebaseerde emissieanalyses en schaalbare cloudgebaseerde technologie om bedrijven in verschillende sectoren te helpen hun groeistrategieën in de toekomst te ondersteunen. Meer informatie op byers-scientific.com

Over VFA-oplossingen
Virus-Free Air (VFA) / VFA Solutions is een Nederlands innovatief technologie-initiatief dat zich richt op het ontwikkelen van schone, gezonde en groene technologieën op het gebied van binnenluchtkwaliteit (IAQ) en filtratie. Meer informatie op vfa-solutions.com

Perscontact:

Christina Brown
541-728-8272
https://savyagency.com

Discipel

Discipel

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden:https://www.prnewswire.com/news-releases/byers-scientific-announces-strategic-partnership-with-dutch-innovative-technology-venture-vfa-solutions-301402972.html

Bron Byrs Science