juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse verslaggever beweert dat Ten Hag twee ex-spelers van United heeft gepeild

De Nederlandse voetbaljournalist Marcel van der Kraan verscheen vanmiddag op Sky Sports News om een ​​update te geven over Erik ten Hag, de leidende kandidaat voor de baan bij Manchester United.

“Het is heel duidelijk dat hij [Ten Hag] is op dit moment koploper”, Van der Kraan zei aan het begin van zijn optreden op Luchtsportenzoals te zien is in de onderstaande video.

Hij voegde eraan toe dat Ten Hag een of twee leden in het Nederlandse voetbal met een achtergrond op Old Trafford gaat peilen om te zien of ze bereid zijn om zich bij hem aan te sluiten als hij wordt aangesteld als manager van United.

Beelden met dank aan Sky Sports News

Sky Sports noemt Ruud van Nistelrooy in hun tweet als potentiële kandidaat, maar hij werd vorige week al aangekondigd als manager van PSV Eindhoven voor het komende seizoen.

Misschien is de tweede Jaap Stam?

Twee weken geleden maakte Stretty News bekend dat Robin van Persie “enthousiast” was over een rol nadat zijn naam naar voren kwam tijdens het eerste interview van Ten Hag met de club in Londen.

Het kamp van Ten Hag ontmoet deze week weer United, al zal naar verwachting ook Mauricio Pochettino met de club spreken.

READ  Besmettelijke dromen? Krijg hulp van de Nederlandse psycholoog 'Spooky Cafe' Mumbai News

Het zou niet veel langer moeten duren voordat het bestuur tot een conclusie komt. Van der Kraan klinkt zelfverzekerd.