juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell over Vince McMahon die woorden verbiedt in WWE

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell sprak onlangs over Vince McMahon die woorden verbiedt van tv-opnames als ‘worstelaar’.

Mantell werkte meerdere jaren samen met WWE. Zijn laatste periode bij het bedrijf duurde van 2013-16 toen hij op het scherm verscheen als manager Zeb Colter. Hij werkte tijdens deze run samen met Jack Swagger, Cesaro en Alberto Del Rio.

Sprekend over de laatste aflevering van Sportskeeda Wrestling’s Smack Talk, zei Mantell dat niemand ooit in detail over Mr. McMahon’s ergernissen en zijn minachting voor woorden als ‘worstelaar’ en ‘ziekenhuis’. Hij suggereerde dat Vince vond dat sommige woorden niet goed klonken op tv en ze daarom vermeed.

“Waarom stond Vince erop om het woord worstelaar of ziekenhuis niet te gebruiken? Niemand heeft ooit een reden gegeven waarom hij dat zou doen. Was het niet omdat hij het niet correct op tv wilde hebben? Hij wilde die woorden niet”, zei Mantell. zei. (Van 31:58 – 32:29)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

youtube-cover

Bekijk de volledige resultaten van SmackDown hier.


Dutch Mantell sprak over het werken met Vince McMahon in WWE

Tijdens het interview herinnerde Mantell zich dat hij zelfs geen enkele ontmoeting met de baas had gehad. Hij onthulde dat hij, ondanks zijn enorme ervaring, nooit deel uitmaakte van de creatieve vergaderingen voor het bedrijf.

“Kortom, toen ik daar was, kon ik niet eens een ontmoeting met hem krijgen. Dus ik heb nooit deelgenomen aan een creatieve sessie en na een tijdje wilde ik geen creatieve sessie met hem bijwonen. Allemaal je had een stel schrijvers van The Ithica, New York Times, Daily Journal, Gazette Sports Pages die alleen worstelen hadden gezien bij USA Network en misschien WrestleMania.Ze hadden geen idee hoe worstelen werkt, hadden zelfs nooit een idee hoe de verhalen werkte. Maar dat is wat hij wilde.” (Van 33:04 – 33:38)

Dutch gaf aan dat de meeste schrijvers van het creatieve team het bedrijf niet helemaal begrepen. Volgens hem hadden ze alleen worstelen gekeken op het USA Network of bij WrestleMania.

Wat vind je van de WWE die bepaalde woorden verbiedt onder het Vince McMahon-regime? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder.


Als je de citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan alsjeblieft Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Een voormalige WWE-schrijver vergeleek de streak van Roman Reigns met die van The Undertaker hier

Bewerkt door Ashvinkumar Patil