juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse mannen debuteren in nationale baanindex

NEW ORLEANS, LOUISIANA – In de vierde week van de USTFCCCA Division III Indoor Track and Field National Team Rating Index, brak de Central College mannen atletiekbaan door op nr. 25 voor de eerste keer dit seizoen.

Punten in de National Team Rating Index zijn gebaseerd op plaatsing in de National Descending Order Lists. Hoe hoger een atleet op de lijst staat, hoe meer punten hij of zij toevoegt aan het totaal van zijn of haar team. Deze punten weerspiegelen niet de plaatsing of score op de NCAA-kampioenschappen, maar zijn bedoeld om de individuen en teams te laten zien die de beste kansen hebben om goed te scoren tijdens die ontmoeting.

Central heeft zes personen in de top 20 van een evenement en zes extra punten in de top 50.

Hoogspringer Drake Lewis (senior, Lathrop, Mo.) loopt voorop met de nr. 3 hoogspringen in Divisie III dit seizoen (6 voet, 9,75 inch). Op de 800 meter lopen Noah Jorgenson (tweedejaars, Sydney) is niet. 8 met zijn tijd van de trip van vorige week in Boston omgezet naar 1 minuut, 53,44 seconden vanwege de hellende baan. Will DeHaan (senior, DeWitt, Centraal DeWitt HS) staat ook nr. 15 in de 800 (1: 53,94).

Lucas Heitz (junior, Adel, ADM HS) is niet. 13 op de zevenkamp (4.655 punten), Brock Lewis (senior, Lathrop, Mo.) is niet. 15 in het verspringen (23-4,5) en Joe Stein (tweedejaars, Milford, Spirit Lake HS) is niet. 19 op de 60 meter sprint (6,88 seconden).

De University of Wisconsin-Oshkosh voert de ranglijst aan met Loras College op nr. 2. Williams College (Mass.), het Massachusetts Institute of Technology en de University of Wisconsin Eau Claire ronden de top vijf af.


Central is een van de drie teams van de American Rivers Conference die de top-25 hebben gekraakt. Ze staan ​​ook op nr. 4 in de regio Midden.


De Nederlanders zijn zaterdag weer terug in Waverly, dit keer voor de Liz Wuertz Invitational.

READ  EU-nieuws: vislijn barst los terwijl Nederlanders zeggen dat de regels van Brussel in het voordeel zijn van Frans | Politiek | Nieuws