april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

MERED en Nederlandse Stichting Dubai Iconic Tower – Trading Bekijk nieuws

MERED en Nederlandse Stichting Dubai Iconic Tower – Trading Bekijk nieuws

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten – Tijdens een historisch evenement dat een nieuwe standaard markeert in de ontwikkeling van luxe woningen, heeft MERED, een toonaangevende internationale vastgoedontwikkelaar, een baanbrekende ceremonie gelanceerd in samenwerking met de Dutch Foundation Dubai (DFD), een toonaangevende full-service technische stichting . Voor de langverwachte ICONIC-toren in Dubai. De baanbrekende ceremonie werd bijgewoond door vooraanstaande partners, invloedrijke belanghebbenden en leiders uit de industrie en markeerde de officiële start van de bouw.

DFD brengt een schat aan ervaring en een toegewijd personeelsbestand van meer dan 500 professionals uit de industrie met zich mee, terwijl MERED zijn sterke expertise op het gebied van bouwkwaliteit, bouwkwaliteit en een internationaal team van visionaire experts inbrengt. Voortbouwend op het momentum van de bloeiende vastgoedmarkt in Dubai, waarbij de waarde van eersteklas woningen naar verwachting in 2023 met 17,4% zal stijgen en de vraag naar vastgoed in 2024 naar verwachting met 4-59% zal stijgen, staat de iconische toren klaar om het stadsbeeld te transformeren en het leven van de bewoners verbeteren. Met ongeëvenaarde kwaliteit en luxe services.

Tijdens de ceremonie zei Diana Nilipovscaia, CEO van MERED: “Het komende bouwtraject belooft de architecturale uitmuntendheid van Dubai opnieuw te definiëren. Onze gedurfde visie, gebaseerd op de ontwikkelingsexpertise van het MERED-team en Pininfarina’s beroemde ontwerperfenis, positioneert de ICONIC-toren als een baken. Avant-garde design en kwaliteit. Met een totale vastgoedtransactie in het emiraat die jaar-op-jaar met 33,8% stijgt en de waarden met meer dan 36,7% stijgen, is ICONIC Tower perfect gepositioneerd om te voldoen aan de groeiende vraag naar luxe wonen in Dubai , schoonheid en uitzonderlijke woonervaringen.. Wij betuigen onze dankbaarheid aan onze gewaardeerde partners: Dutch Foundation, Mirage en Omnium, wier bijdragen van onschatbare waarde zijn geweest bij het verwezenlijken van onze gedeelde missie.

READ  Pro Saulica informeert Kamerlid Curaçao over Nederlandse financiële verplichtingen: geen coho of leningen

Michael Farah, algemeen directeur van de Nederlandse Stichting Dubai, zei: “We zijn toegewijd aan dit project en we zullen het op tijd voltooien.”

De belangrijkste aanwezige belanghebbenden deelden ook hun enthousiaste steun voor het project, waarmee de lancering werd vrijgegeven.

Amar Tahliani, CEO van Mirage, zei: “Je hebt ons de kans gegeven om aan dit project te werken en we zijn echt vereerd.”

Peter Westung, president en CFO van Omnium, zei: “Dit is het begin van een heel mooi project.”

Kieran Duckworth, directeur van Omnium, zei: “Hopelijk is dit project het begin van een langdurige samenwerking met MERED in de toekomst.”

Deze iconische toren is ontworpen om een ​​hoogte van 286,4 meter te bereiken en is een architectonisch wonder. Met 311 weelderige appartementen die ongeëvenaarde luxe woonervaringen bieden, zal de toren beschikken over een scala aan voorzieningen van wereldklasse, waaronder een privélounge en eetkamer, ultramoderne fitnessruimte, privébioscoop, overloopzwembad, jacuzzi, sauna, enz. Ice Spa en meer. Ook zal de toren 423 speciale parkeerplaatsen bieden, inclusief speciale ruimtes met airconditioning, wat comfort en gemak voor de bewoners garandeert.

Terwijl de woningmarkt in Dubai blijft bloeien, is de ICONIC Tower een bewijs van MERED's niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en innovatie. De bouw moet in september 2024 voltooid zijn en belooft het luxe leven in Dubai opnieuw te definiëren en een onuitwisbare erfenis achter te laten aan de skyline van de stad.

Bezoek https://mered.ae/ voor meer gedetailleerde inzichten over het project en volg hun updates op Instagram.

Over MERED:

MERED is een internationale vastgoedontwikkelaar die de levensstijl van mensen verandert door onroerend goed opnieuw te definiëren. Het merk onderhoudt sterke partnerschappen met toparchitecten, aannemers en dienstverleners en deelt de toewijding aan hun waarden. Het internationale team van visionaire professionals wordt gedreven door strategische samenwerking en ontwikkelt de vastgoedsector op veelbelovende locaties. De projecten van MERED overstijgen louter structuren en worden tijdloze meesterwerken die stadsgezichten vormgeven en het leven van bewoners verbeteren met ongeëvenaarde kwaliteit en diensten.

READ  Nederlandse topman verkoopt aangehouden Boeing 777; Faillissementsproces wordt nu afgesloten: Jet Airways

Over Nederlandse Stichting Dubai:

Dutch Foundation Dubai (DFD), opgericht in 2000 in de Verenigde Arabische Emiraten, is een toonaangevende full-service engineeringstichting in de GCC met een uitstekend trackrecord. DFD is gespecialiseerd in geavanceerde funderingstechniek en -constructie en heeft meer dan 300 succesvolle projecten, maakt gebruik van de nieuwste technologie, zware machines en een toegewijd personeelsbestand van meer dan 500 professionals. Met een streven naar uitmuntendheid, veiligheid en duurzaamheid blijft DFD de verwachtingen van de klant overtreffen en innoveren in de sector.

E-mail uw persberichten naar [email protected]

© Persbericht 2024

Disclaimer: De inhoud van dit persbericht is geleverd door een externe externe partij. Deze website is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle over dergelijke externe inhoud. Deze inhoud wordt geleverd op een ‘as is’- en ‘zoals beschikbaar’-basis en is op geen enkele manier bewerkt. Noch deze website, noch onze dochterondernemingen garanderen of onderschrijven de juistheid van de standpunten of meningen die in dit persbericht worden geuit.

Het persbericht is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De Inhoud vormt geen fiscaal, juridisch of beleggingsadvies of mening over de geschiktheid, waarde of winstgevendheid van een bepaald effect, portefeuille of beleggingsstrategie. NOCH DEZE WEBSITE, NOCH ONZE GELIEERDE ONDERNEMINGEN ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR FOUTEN OF WEGLATINGEN IN DE INHOUD OF ENIGE ACTIE DIE U ONDERNEEMT IN VERTROUWEN DAARVAN. U gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat het gebruik van de informatie in dit artikel op eigen risico is.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR DE TOEPASSELIJKE WETGEVING ZIJN DEZE WEBSITE, HAAR MOEDERONDERNEMING, HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN, HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN EN HUN RESPECTIEVE AANDEELHOUDERS, DIRECTEUREN, FUNCTIONARISSEN, WERKNEMERS, AGENTEN, ADVERTEERDERS, INHOUDVERLENERS EN LICENTIEGEVERS (GEZAMENLIJK OF HOOFDELIJK) NIET AANSPRAKELIJK VOOR ELK CONTRACT. VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, GEVOLG-, SPECIALE, INCIDENTELE, BESTRAFFENDE OF EXEMPLARISCHE SCHADE, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, WINSTDERVING, VERLIES VAN BESPARINGEN EN VERLIES VAN INKOMSTEN, HETZIJ GEBASEERD OP NALATIGHEID, ONRECHTMATIGE DAAD, CONTRACT OF ENIGE ANDERE THEORIE VAN AANSPRAKELIJKHEID, ZELFS ALS DE PARTIJEN ZIJN OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE, OF KUNNEN VOORZIENEN.

READ  Rafael Van der Vaart spoort Nederlandse vleugelspeler aan om Spurs te verkiezen boven Real Madrid - Spurs Web