april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lakshya Sen eindigde als tweede op de Yonex Dutch Open

Yonex zou naar verwachting de Indiase badmintonspeler Praji Lakshya verslaan in de finale van de Dutch Open 2021. Zijn tegenstander Lo Keen Yu won de wedstrijd echter met 21-12, 21-16.

In de eerste set streden beide shuttlers aanvankelijk om de leiding. Keane nam de leiding met 8-2 terwijl hij Lakshya achtervolgde over het veld met zijn sluwe spel. Er waren veel fouten bij het bestrijden van het advies en de strategieën van Lakshya’s coach. Het einde van het ruimtevaartuig zag echter een net of buitenste lijn. De stand was 20-10 en Cove had het laatste gamepunt nodig om de eerste set te winnen. Lakshya had moeite om er 20-12 van te maken, maar het was een enorme voorsprong om te vangen.

Game 2 Logan begon zijn agressieve spel tegen Yu Lakshya te volgen. Deze keer was het echter niet voor Lakshya. De eerste 8 punten eindigden in 4-4. Shutler nam ook geen significante voorsprong en de trend van gelijkmakerscores zette zich voort tot een lage voorsprong van 7-5. Wetende dat Lakshya in haar eentje geen nieuwe divisie aankon, worstelde ze met de 8-7. Bij de rust was de stand 11-8 in het voordeel van Lokya.

Dit ging niet door, want Loh kwam terug om een ​​16-8 voorsprong te nemen in de tweede helft voordat Lokya eindigde met 2 punten. Het ging verder 17-13 en deed er alles aan om Lokya buiten te houden. De tijd drong voor Lakshya toen hij de score naar 19-15 bracht, maar bezweek voor een matchpunt. Het was heel serieus maar helaas verloor Lakshya de tweede set met 21-16.

READ  Nederlandse Eredivisie onder meer dan 40 voetbalcompetities boos over FIFA's "schadelijke" plannen