april 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Holland 6-0 Gibraltar: Nederlandse aanvoerder Virgil van Dijk scoreformulier en Memphis Debay netten twee keer

Holland 6-0 Gibraltar: Nederlandse aanvoerder Virgil van Dijk scoreformulier en Forward Memphis Debbie netten tweemaal als Louis van Gaal’s kant stoom hulpeloze toeschouwers in Rotterdam

• Het eerste doelpunt van Murphy’s Holland uit de hoek van Debay werd door Virgil van Dijk naar het huis verplaatst
  • Drie minuten later werd een penalty gered voordat het doelpunt werd gescoord en werden twee penalty’s opgelegd
  • Debay scoorde vanaf die plek voordat Denzel Dumfries vier plaatsen pakte
  • Invaller Arnaud Tanzuma maakte er binnen een kwartier na vertrek naar Rotterdam 5-0 van
  • Tony Malone sloeg vervolgens een zes in vier minuten om een ​​overtuigende overwinning veilig te stellen

Memphis Debay zette zijn doelpuntenpoging voor Nederland voort toen hij Gibraltar met 6-0 versloeg om op koers te blijven voor een automatische WK-kwalificatiewedstrijd.

Pebeldi scoorde tweemaal, waaronder één vanaf de plaats, om zijn totaal op negen te brengen in de WK-kwalificaties.

Virgil van Dijk opende negen minuten later de score met een kopbal uit een hoekschop van Debe en in de tweede helft maakten ook Denzil Dumfries, Arnaud Danzuma en Tony Malone doelpunten.

Memphis Debay zette zijn aanvoerder op voordat hij een penalty miste – en hij ging toen verder vanaf die positie

Denzel Dumfries scoorde het vierde doelpunt van Nederland van de avond tegen een hulpeloos Gibraltar-team

Het resultaat liet de Nederlanders met twee punten voorsprong op Noorwegen in de Groep G-ranglijst. Nederland neemt het volgende maand in de kwalificaties op tegen Montenegro en Noorwegen.

Gibraltar-debutant Bradley Banda redde een 19e minuut penalty, maar wist twee minuten later zijn tweede penaltypoging vlak voor rust twee minuten later van dichtbij af te werken.

Dit is de vierde overwinning op rij voor senior coach Louis van Gaal, die werd teruggebracht om zich te verzekeren van WK-kwalificatie na het ontslag na de nederlaag van Frank de Boer op het EK 2020.

De Hollandse invaller Arnaud Danzuma won in een kwartier met 5-0 en ging naar Rotterdam.

Holland-invaller Arnaud Tanzuma ging vervolgens in 15 minuten met 5-0 naar Rotterdam

Tony Malone maakte zes met nog vier minuten te gaan op een comfortabele nacht voor de Nederlanders