mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Exclusief: Sheffield verrast Nederlandse aanvaller woensdag

Sheffield Mercury houdt Chilaw – een Nederlandse free agent – in de gaten. (Foto door PIETER STAM DE JONGE / ANP / AFP via Getty Images)

De Owls zijn de afgelopen maanden een van de drukste clubs van het land geweest, waarbij Darren Moore en zijn rekruteringsteam na hun vertrek aan het einde van vorig seizoen probeerden de pagina weer op te bouwen.

Nu Moore naar meer doelen zoekt, begrijpt The Dor dat ze interesse hebben getoond in de Nederlandse aanvaller, Silla Chow, die nu RKC Valviz op ERTV heeft verlaten en een vrije agent is.

Zhou, die in 2020/21 28 keer op de Nederlandse top speelde en drie doelpunten scoorde, zou op Moore’s lijst van potentiële nieuwkomers hebben gestaan, hoewel hij ongetwijfeld veel opties aan tafel heeft om te zien of ze langs kan komen.

Registratie Naar onze Sheffield Wednesday-nieuwsbrief

Nieuwsbrief Snijd het geluid

Sow kan overal in de voorste drie spelen, tijd doorbrengend in beide divisies maar aan de leiding, en zal zeker een nieuwe opwindende aanvalsmogelijkheid bieden als ze hem naar Moors Hillsborough willen brengen en een zet willen doen.

De 24-jarige kwam in januari 2019 bij Wallwig uit Utrecht en speelde 65 keer voor de club, scoorde 22 goals en assisteerde bij de ERTVC-, Earstay TVC- en KNVP-trofeeën.

Woensdag bereidt zich momenteel voor om het op te nemen tegen Doncaster Rovers in hun eerste League One-thuiswedstrijd van het seizoen, terwijl Moore de top drie punten van 2021/22 zoekt.

READ  Lady Dutch overweldigt Fairfield, 79-27 | Pelle