juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ESR lanceert nieuw Chinees logistiek platform met Nederlandse pensioenonderneming APG

ESR lanceert nieuw Chinees logistiek platform met Nederlandse pensioenonderneming APG

Op maandag, de Azië-Pacific logistiek vastgoedinvesteerder ESR Het Nederlandse Pensioenfonds kondigde een samenwerking aan met de vermogensbeheerder ABG En een ander [unnamed] Global Corporate Investor “lanceert een nieuw ontwikkelingsplatform met volledige focus op Chinese logistiek.

Het nieuwe platform, ECTP genaamd, wordt gefinancierd met een initiële toezegging van eigen vermogen $ 1 miljardMet potentieel investeringspotentieel tot $ 4 miljard In de loop van de tijd richt het bedrijf zich op hoogwaardige logistieke faciliteiten in grote logistieke centra China Met een focus Laag 1 En Laag 1.5 Steden. De huidige logistieke vastgoedportefeuille van ESR in China heeft een rating $ 6,7 miljard Bij AUM 8,5 miljoen vierkante meter (bvo). ESR heeft de grootste groeipijplijn in de toonaangevende economische en logistieke centra van het land: Geweldig Shanghai, Groter Peking En Geweldig Guangzhou.

Ondersteuning van kapitaalpartners is de sleutel tot de ontwikkeling van ESR’s nieuwe economische vastgoedplatform. We zijn verheugd om de succesvolle samenwerking en nauwe relatie van ESR met deze twee toonaangevende institutionele beleggers, met wie ESR al sterke resultaten heeft behaald, voort te zetten. China en overal Aziatisch-Pacifisch Area, ”Mede-oprichter en mede-CEO van ESR J.Effry Shen En Stuart Gibson Zei.

“De versnelling van e-commerce blijft groei stimuleren van China Logistieke markt. Bovendien veranderen structurele veranderingen in het beheer van de toeleveringsketen en veranderingen in het winkelgedrag en de levensstijl van de consument de markt. Deze trends openen nieuwe groei- en investeringsmogelijkheden voor ESR en onze kapitaalpartners.

“De China De logistieke sector blijft een belangrijk onderdeel China Ontwikkelingsverhaal. Wij zijn van mening dat het creëren van nieuwe activa die zijn ontworpen om te voldoen aan milieunormen en dat de behoeften van de gebruiker voortdurend veranderen, een van de beste manieren is om een ​​flexibele portefeuille op te bouwen voor prestaties op de lange termijn. Om dit te doen, hebben we ontwikkelingspartners nodig die eersteklas middelen en implementatievaardigheden bieden, daarom zijn we aan onze tweede reis begonnen China-Gecentreerde site met ESR, “zei hij” Graeme Dore, Hoofd Vastgoed Azië-Pacific APG.

READ  Apple heeft overeenstemming bereikt met de Nederlandse Monitoring Autoriteit over betaalmogelijkheden in Nederland

Eerder deze maand maakte de ESR-afdeling plannen bekend om collega’s te werven ARA Vermogensbeheer Voor $ 5,2 miljard bouwt Asia Pacific een onroerendgoedbedrijf met enkele $ 129 miljard in AUM, Meer dan twee keer de op één na grootste beheerder bij APAC en de op twee na grootste beursgenoteerde vastgoedbeleggingsbeheerder ter wereld