juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Nederlander van Indiase afkomst die in Nederland vreemdging, E.T.

De verdachte, oorspronkelijk afkomstig uit Punjab, werd gearresteerd op de Indira Gandhi International Airport in Delhi toen hij het land probeerde te ontvluchten.

Op verzoek van de Nederlandse overheid is de ED een witwasonderzoek gestart tegen onder meer verdachten. (Representatieve afbeelding)

De Directie Handhaving (ED) heeft zaterdag een Nederlander aangehouden in verband met een witwaszaak die het bedrijf op verzoek van de Nederlandse overheid in onderzoek heeft.

Shivlal Puppy, een Nederlandse staatsburger, werd gearresteerd toen hij probeerde het land te ontvluchten op een vlucht van Delhi’s Indira Gandhi International Airport naar Parijs.

Shivlal Puppy, oorspronkelijk uit Bakwara, Punjab, emigreerde in 1981 naar Nederland en werd in 1984 een Nederlander.

Op verzoek van de Nederlandse overheid startte de ED een witwasonderzoek tegen Shivlal Puppy en anderen.

“Uit het witwasonderzoek van ED is gebleken dat Shivlal Puppy in Nederland fraude en fraude heeft gepleegd op basis van frauduleuze documenten die zijn opgesteld in samenspraak met zijn Indiase bondgenoten”, zeiden functionarissen.

Lees meer: ​​​​Acteur, zakenman Sachin Joshi gearresteerd door handhavingsdirectoraat

Shivlal Puppy zei dat hij een ondergronds bank- en hawalabedrijf runt in Nederland in confectiekleding. De opbrengsten van de misdaad die door Shivlal Puppy is gepleegd, zijn naar verluidt opgelicht door Pakistaanse individuen uit Dubai die het geld hebben overgemaakt naar de rekeningen van Shivlal Puppy en zijn broer in Bakwara.

“De opbrengsten van de misdaad werden geïnvesteerd in de ontwikkeling en bouw van de Mayfair Resorts en Kabana Resort & Spa in Bakwara aan de Jalandhar – Ludhiana Highway. Zei.

Na zijn arrestatie werd Puppy voorgeleid in de PMLA-rechtbank in Mohali, waar hij tot 23 juli in ED-bewaring werd gehouden.

READ  Nederlanders verlengen verblijfsvergunning niet voor niet-Oekraïenen die oorlog ontvluchten – EURACTIV.com

Lees meer: ​​ED neemt activa ter waarde van Rs 4 crore in beslag in witwaszaak tegen Anil Deshmukh

Klik hier voor volledige informatie over India Today over infectie met het coronavirus.