april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantel prijst optreden Tony Nass in Rampage

Worstelaar Dutch Mantel deelde onlangs zijn mening over Tony Nice’s tv-debuut op de AEW Rampage en zei dat de voormalige WWE-superster “zeer getalenteerd” was.

Tijdens de show van deze week daagde Nese TNT-kampioen Sami Guevara uit in de openingswedstrijd. Beide artiesten maakten indruk op Atlanta-fans met hun immense atletische bekwaamheid. Ondanks de moedige inspanningen van The Premier Athlete, behield de Spaanse God zijn titel, waarmee hij zijn vierde succesvolle verdediging markeerde.

Tijdens de laatste aflevering van de SportsKeeda SmackDog prees de Nederlander ook de wedstrijd, waarbij hij vooral wees op het optreden van Tony Nice. De worstelaar bekritiseerde echter het commentaar tijdens de show en zei dat de uitzendploeg van de AEW Rampage overvol was.

Mandel voegde eraan toe dat omroepers de tafel zo snel rennen dat het soms moeilijk kan zijn om te begrijpen wat ze zeggen.

“Het is een geweldige wedstrijd. Die Tony Ness is zo getalenteerd. Hij deed iets, ik zei: “Hoe deed hij dat in godsnaam!” Hij draaide zich echt om en raakte hem (Sami Guevara) met een trap. Ik vind de opening leuk, maar hier is nog een probleem met de show – er zijn zoveel omroepers. Er zijn veel mensen, ik kan ze niet opmerken. Ze maken alles zo snel af, je kunt niet begrijpen wat ze zeggen. ” Zei de Nederlandse Mandal.

Bekijk de volledige recensie van de AEW Rampage en WWE SmackDown van deze week in de onderstaande video:


Wat volgt er voor Tony Ness bij AEW?

Ondanks het verlies van vandaag, valt niet te ontkennen dat Tony Nice de ster is van Rampage van deze week. Eerder vandaag tekende AEW The Premier Athlete op een fulltime contract met het nieuws dat er goede dingen op hem wachten.

De TNT-titel dreigt vandaag een grote wedstrijd te worden #AEWRampage! We hebben een geweldige kampioen Samicuvera & ik was erg onder de indruk van de uitdager, hij was een van de beste vrije agenten in de branche; Ik ga het vanavond officieel maken voor deze grote wedstrijd: Tonina’s Alle Elite https://t.co/OY6OplUs3D

READ  Sommige Nederlandse regio's bereiken mogelijk een hoger risiconiveau op de coronaviruskaart

De voormalige WWE Cruiserweight Champion is een ervaren acteur wiens topvaardigheden hem tot een favoriet van AEW’s hardcore fans zullen maken. Het valt nog te bezien hoe AEW Tony Nice zal boeken, aangezien de ster enkele overwinningen nodig heeft om het momentum te herwinnen na zijn mislukking bij Rampage.


Ben je het ermee eens dat Dutch Mantel Tony Ness vs. Sami Guevara uit de AEW Rampage haalde? Verhef je stem in de comments hieronder.