juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mandal onthult een verhaal over Ernie Lot

WWE senior Nederlander Mantel (Zeb Colter) deelde onlangs een verhaal over WWE Hall of Famer Ernie Lott.

In de laatste aflevering van SportsKeda worstelen Smack talk, Mandal sprak over zijn tijd bij Lot in Florida. Hij zei dat hij besloot te vertrekken omdat er een contractgeschil was met de Florida-promotie.

Lot vroeg hen om zijn wedstrijden niet te filmen omdat hij mensen op weg zou zetten, waar ze mee instemden, maar werden toch gefilmd.

“Dus hij gaf ze een bericht, we waren allebei in Jacksonville, Ernie wilde vliegen. We gingen daarheen en hij concurreerde die avond met Rocky Johnson. Hij verliet de ring en ging de kleedkamer binnen, keek me aan en zei:” Sluit je tassen. Laten we gaan. Ik ben klaar, laten we gaan.’ Hij was maar vijf minuten verwijderd, dus ik wachtte op hem, maar hij (de camera) zag het licht, dus hij vertrok”, aldus Dutch Mandal.

Mandel onthulde dat Jake en Jerry Prisco een deel van Florida bezitten en woedend waren toen ze hoorden van het incident. Hij voegde eraan toe dat ze Latta aan de telefoon uitschelden toen ze thuiskwamen. Dit bracht de WWE Hall of Famer ertoe om hen op kantoor te ontmoeten en hen te vragen de zaken te kalmeren.


De voormalige WWE-superster onthulde dat de dingen fysiek zijn veranderd

De voormalige WWE-manager, Priskos, zei dat ze in een slecht humeur waren en schreeuwde naar hen toen Lot hen ontmoette, wat leidde tot een gespannen situatie. Hij beschreef hoe de WWE-legende hen verdreef.

“Hij is 1m80″ en het waren worstelaars, geen vechters, dus op een ochtend werd hij neergeslagen, en iemand kwam achter hem aan, en toen hij hem kwam slaan, de man die hem had geraakt, sloeg hij weer iemand, sprong omhoog, duwde hem naar buiten, en toen ging Hij die benen had naar beneden en sloeg hem neer, en nu, ze waren allebei met bloed naar beneden en zo, nu ging hij (Ernie) verwoed naar buiten en gooide ze allebei in de kofferbak van zijn auto zeggende ’tas als de politie komt, ga ik naar de gevangenis’, deed de deksel dicht en deed een ER-Red naar, liet ze zakken en reed weg. De volgende dag vertelde hij het verhaal en zei: ‘Ik ben een zwarte jongen van 1,80 m met twee blanke jongens in zijn koffer, hevig bloedend, en ik kan me niet eens voorstellen dat de politie me tegenhoudt. Veel mensen kennen dat verhaal niet, maar het is waar”, zei Mandel.

Mandel onthulde dat Lot de volgende dag het hele verhaal vertelde en dat het niet bij velen bekend was.

READ  Nederlandse burgemeesters waren tegen de harde vergrendelingsmaatregelen

Hieronder is de volledige aflevering van SmackDog:


Als er citaten uit dit artikel worden gebruikt, geef dan H / T aan SportSketa Wrestling voor de transcriptie en sluit de Smack Talk YouTube-video in.


Heeft Randy Orton The Undertaker vervangen? Ontdek het hier.