mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drie top Rangers maakten transferdoelen voor januari bekend

Nu de Rangers de transferperiode van januari ingaan, zal nieuwe manager Giovanni von Bronkhorst snel terugkeren naar de doelen die hij aan zijn pagina heeft toegevoegd.

De truien zullen graag hun best doen, en alle stemmen in de Rangers zeggen dat ze alleen de markt zullen betreden voor de juiste speler of als iemand vooruitgang boekt.

(Foto door Marcio Machado / Eurasia Games / Getty Images)

Hij heeft veel gezag in het sluiten van deals met GVP, een van de meest gerespecteerde namen op het continent, aangezien hij Nederland naar de WK-finale leidde en Kerr, Arsenal en Barcelona leidde.

Voorafgaand aan het januari-venster werden drie namen uitgebreid geassocieerd met Gers:

John Souther

Dit lijkt misschien ongebruikelijk gezien de pitch die we aan von Bronkhorst gaven.

Hoewel Europees talent altijd tot de verbeelding van supporters heeft geboeid, moeten de Rangers als club proberen de beste Schotse spelers te registreren om te helpen bij hun eigen Euro-ambities.

Abonneer u nu op Rangers News TV

Schotland v Denemarken - Kwalificatieronde FIFA Wereldbeker 2022
(Foto: Ian Magnigol / Getty Images)

Maar niet alleen heeft Souter zijn thuistoewijzing verbeterd, de 25-jarige Harts was dit seizoen de beste speler, hij is Schots international en zijn contract loopt in de zomer af.

Het hangt misschien af ​​van de toekomst van Connor Goldson, maar velen denken dat hij in januari een centrale verdediger kan verbeteren, tussen Souther en de Nederlandse verdediger Donilho Toki.

Xavi Simons

Welnu, sommige rapporten zeggen misschien dat Rangers PSG Wonderkit waarschijnlijk niet naar Xavi Simons zal gaan, maar de jonge Nederlandse jeugdinternational werd beschouwd als een van de vele doelen.

Geproduceerd door Barcelona’s La Macia academie, is deze getalenteerde spelmaker voor tieners een veelgevraagde speler van de Rangers, die een samenwerking hebben aangegaan met de voormalige club Barca om zich bij de middenvelder te voegen.

READ  De rivalen van Rangers werden geëlimineerd uit de Souther-race vanwege het sorteren van Nederlandse schulden
Sevilla v Paris Saint-Germain - Vriendschap voor het seizoen
(Foto door Fran Santiago / Getty Images)

Verslagen uit Frankrijk RMC Sport Xavier Simons zegt dat hij PSG wil verlaten omdat zijn contract in de zomer afloopt en uitkijkt naar kansen in het eerste team.

Wil je glamoureus zijn met Von Bronkhorst? Het aantrekken van een van Europa’s meest gerespecteerde jonge spelers zal dit helpen verwezenlijken.

Maar hoe het ook zij, de Rangers zijn gelinkt aan Geo’s Continental Traction, en we vermoeden dat er jonge Nederlandse links in het verschiet liggen.

Andreas Skow Olson

De Rangers hebben een solide geschiedenis met Deense aanvallers – vraag Brian Lotrup of Peter Lavangrands – en de 21-jarige spits Andreas Scov Olsen is zijn hele leven verbonden geweest met de Ibrox.

Voordat hij naar Bologna verhuisde, zou het voormalige talent van FC Nortzgeland op de shortlist van de Rangers hebben gestaan, en hij wordt al vele jaren genoemd.

Denemarken vs Faeröer - Internationale vriendschap
(Foto door Getty Images door Lars Ronbog / FrontZoneSport)

Nu niet in het voordeel van Bologna, hebben rapporten gesuggereerd dat de Rangers een van de vele clubs is die spelers in de gaten houden die Italië verlaten.

Een andere ongelooflijk getalenteerde jonge speler die een niveau zal krijgen om vooruit te komen in de Rangers, de rechtshandige is een schijnbaar interessant gebied met de trui die is bevestigd aan Francis Amuse van Anderlecht.

Wil je ons iets vertellen over dit artikel?