mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Le Creuset Dutch Oven Dupe heeft 26.000 5-sterrenbeoordelingen op Amazon

Scroll om meer afbeeldingen te zien

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Ik hou ervan hoe elegante en tijdloze Le Creuset-potten eruitzien, maar als iemand die koken niet echt als een passie beschouwt, kan ik het moeilijk rechtvaardigen om het geld (ze kosten maar liefst $ 400) op één te laten vallen. Hoewel ik koken niet als een hobby beschouw, vind ik het toch leuk om leuke dingen in huis te hebben, zodat ik recepten kan uitproberen die mijn aandacht trekken als het moment daar is. Daarom heb ik de markt afgezocht naar een Le Creuset-dupe, zodat ik stevige soepen, mac en kaas en meer kan maken als de trek toeslaat.

Een ding waar ik naar op zoek ben bij het investeren in een keukenitem, is in welke kleurstellingen ze komen. Ik weet het, dit is waarschijnlijk het laatste waar de meeste chef-koks aan denken, maar voor mij heb ik een doorlopend thema van mintgroene / hemelsblauwe stukken die mijn huis versieren. Iets over de kleur kalmeert me, en toen ik deze dupe op Amazon vond die niet alleen 12 verschillende kleuren beschikbaar had, maar ook meer dan 26.000 vijfsterrenrecensies had, wist ik dat het de moeite van het bekijken waard was.

De Dutch Oven is er in drie verschillende maten, afhankelijk van uw behoeften. Je kunt het ophalen in de maat 4,3 kwart, de maat 6 kwart of de maat 7,3 kwart. De prijzen variëren van $ 44 tot $ 68, afhankelijk van de maat, dus zelfs als je voor de grootste zou gaan, zou je meer dan $ 300 besparen door voor dit Le Creuset-alternatief te kiezen.

“Ik heb stukken van Le Creuset en Staub”, schreef een shopper. “Dit is zo dichtbij, het is moeilijk om na te denken over het kopen van veel duurdere opties, gewoon voor het maken van bouillon, smoren, enz. Ziet er ook erg mooi uit.”

Amazon Basics Geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, 4,3-liter, blauw

Met dank aan Amazon.

Amazon Basics Geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, blauw

Deze gietijzeren Dutch Oven wordt geleverd met deksel en kan ovenbestendig worden verwarmd tot 400 graden, waardoor hij perfect is voor slowcooking. De 4,3-liter versie zou perfect zijn voor bijgerechten in plaats van een hele maaltijd erin te roosteren. Kies de grotere maten als je een braadstuk of een grote portie soep wilt maken. Een klant die de maat van 7,3 liter kocht, zei: “ZOOOO MOOI! Het is zwaar en groot genoeg voor een hele kip. Ik ga zeker meer in andere maten kopen. Ik ben er super blij mee.”

Amazon Basics Geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, 7,3-liter, marineblauw

Met dank aan Amazon.

Amazon Basics Geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, marineblauw

Elk van de potten wordt geleverd met een Amazon-garantie van een jaar, dus je kunt naar de stad gaan om het te gebruiken en zelf te zien hoe goed het standhoudt. Maar dat doen we niet, u zult ontevreden zijn. Een andere shopper schreef: “Er is niets dat ik niet leuk vind aan deze potten, ze zijn stevig en goed gemaakt en hebben een zeer betaalbare prijs.”

Amazon Basics Geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, 4,3-liter, lichtroze

Met dank aan Amazon.

Amazon Basics Geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, 4,3-liter, lichtroze

Wat de deal voor mij echt bezegelt, is het feit dat veel van de recensenten van de pot de Nederlandse ovens van het merknaam bezitten die vergelijkbaar zijn, zodat ze de twee konden vergelijken.

“Ik heb meerdere Le Creuset’s in verschillende maten. Ze zijn groter of kleiner dan deze. Met 6 liter is het perfect voor mij’, schreef een recensent. “Ik geef toe dat ik sceptisch was over kopen in het magazijn, maar de prijs was te aantrekkelijk! Blijkt een van de beste producten die ik ooit heb gekocht – ik geef het een 10 op 10. ”

Als je op zoek bent naar een dupe die na verloop van tijd standhoudt, is dit de juiste keuze.

READ  Dutch Bros Inc (BROS) overtrof de winstverwachtingen met sterke prestaties in het eerste kwartaal van 2024