juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voormalige Premier League-manager dringt er bij de productieve Nederlandse spits op aan om deze zomer naar Arsenal te komen

De voormalige Premier League-manager dringt er bij de productieve Nederlandse spits op aan om deze zomer naar Arsenal te komen

Voormalig Crystal Palace-manager Frank de Boer heeft er bij Bologna-aanvaller Joshua Zirkzee op aangedrongen om zich deze zomer bij de clubs van Manchester United en Milaan aan te sluiten.

Zirkzee was een opvallende speler voor de ploeg van Thiago Motta toen ze zich kwalificeerden voor de Champions League en elf doelpunten scoorden in de Serie A.

De vorm van de 23-jarige heeft de aandacht getrokken van enkele van de grootste clubs van Europa, die een zomertransfer overwegen.

De Boer dringt er bij Zirkzy op aan om naar Arsenal te komen

Een aantal clubs in Europa zijn op zoek naar een spits, en als hij besluit Bologna te verlaten, zal Zirksy geen gebrek aan kandidaten hebben.

Er wordt aangenomen dat Arsenal op zoek is naar een spits, aangezien het zijn doel is om Manchester City volgend seizoen naar de Premier League-titel te verslaan.

Zirkzee staat deze zomer in de belangstelling van de Premier League.

Premier League-rivaal United zou geïnteresseerd zijn, net als de Italiaanse kampioen Inter en stadsrivaal AC Milan.

Voormalig Nederlands centrum Baek de Boer vindt echter dat Zirksy zich bij de Gunners moet voegen, aangezien de club geduldig is en de spits tijd geeft.

“Ik heb veel respect voor Arsenal, ze hebben geduld. Ze hadden het bijvoorbeeld met Arteta die niet goed begon”, aldus De Boer. Handelsmarkt.

“Bij sommige clubs lig je er al uit als dit gebeurt. Hij heeft de afgelopen twee jaar goed gespeeld en Inter speelt ook goed.

“Als ik het iemand moet vertellen, geef ik de voorkeur aan Arsenal, omdat ze het geduld hebben om op hem te wachten en hem hoop te geven.”

READ  Nederlandse tatoeëerder gebruikt Amsterdamse basiliek voor nieuwste werk

Er wordt aangenomen dat Zirkzee een vrijgaveclausule van £ 34 miljoen in zijn contract heeft staan ​​en hij kwam in 2022 voor £ 10 miljoen naar Bologna van de Duitse gigant Bayern München.

Bayern heeft een terugkoopclausule als onderdeel van de verkoop, maar er wordt aangenomen dat ze geen teken hebben gegeven van het uitoefenen ervan zoals de zaken er nu voorstaan.