juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

D Nederlandse partners met Canadese eierboeren brengen certificering van eierkwaliteit naar restaurants in West-Canada

D Nederlandse partners met Canadese eierboeren brengen certificering van eierkwaliteit naar restaurants in West-Canada

De Nederlandse partners met Canadese eierboeren brengen eierkwaliteitscertificering naar hun restaurants in heel West-Canada. (CNW Group / Egg Farmers of Canada)

Eierboeren in Ottawa, ON – Canada zijn verheugd om hun samenwerking met De Dutch aan te kondigen, met Egg Quality Assurance (EQA®)-certificering in restaurants in British Columbia en Alberta. Deze inspanningen tonen de toewijding van D-Dutch aan het produceren van hoogwaardige lokale producten en het belang dat zij hechten aan het ondersteunen en uitbreiden van Canadese boeren en andere lokale bedrijven.

Roger Belicero, president van Egg Farmers in Canada, zegt dat de Dutch hun toewijding aan het adopteren van een EQA®-gecertificeerde identiteit en het verkrijgen van verse, hoogwaardige Canadese eieren aantoont. “De Nederlandse steun aan de lokale boeren in Canada werkt elke dag hard om eieren van wereldklasse te produceren, wat ons helpt te weten hoe ons eten is op een leeftijd dat we willen weten waar het is. Canadees eten wordt gewaardeerd door gewaardeerde klanten. Het is een voorbeeld voor anderen, bouwt vertrouwen op bij hun klanten, werkt samen met Canadese leveranciers en versterkt de verbinding tussen lokaal geproduceerd en geserveerd in hun restaurants.

“De gasten van morgen vandaag maken is de missie van De Dutch, afhankelijk van onze toewijding aan het in stand houden van kwaliteitsvoedsel – en kwaliteitsvoedsel is iets wat onze klanten verwachten”, aldus De Nederlandse president Bill Waring. “Dit is een natuurlijke uitbreiding van de toewijding en ons algehele werk . We zijn er trots op om samen te werken met onze leveranciers en organisaties zoals de Egg Farmers of Canada, die de toonaangevende normen voor voedselveiligheid en dierenwelzijn blijven handhaven.

De EQA®-certificeringsmarkering, ontwikkeld door Egg Farmers in Canada, maakt deel uit van een industriebreed programma dat landbouwinspecties en audits door derden omvat. Het is bekend dat Canada de hoogste normen ter wereld heeft voor de veiligheid en kwaliteit van eieren en het EQA®-certificeringsprogramma controleert of deze normen worden nageleefd. Voor restaurants en retailers biedt het EQA®-certificeringsmerk op eierdozen, menu’s of productverpakkingen klanten de informatie die ze nodig hebben om Canadese eieren met meer vertrouwen te ervaren, zodat ze onmiddellijk kunnen zien dat hun eieren uit Canada komen en van de hoogste kwaliteit zijn.

READ  Nazigroet Nederlandse toerist gearresteerd op Holocaustplaats Auschwitz

Op bezoek komen eierkwaliteit.ca Lees meer over de Canadese EQA® Certification Program-eierboeren.

Over eierboeren in Canada
In zijn vijfde decennium als een van Canada’s toonaangevende landbouworganisaties beheren de Canadese eierboeren de nationale eiervoorziening en bevorderen ze de eierconsumptie, terwijl ze tegelijkertijd de belangen vertegenwoordigen van gereguleerde eierboeren van kust tot kust. Op bezoek komen eierboeren.ca Voor meer informatie.

Over de Dutch
Sinds 1975 serveert De Dutch onze gasten unieke ontbijt-, Franse en lunchgerechten. Bunnacock, of echte Hollandse pannenkoek met een diameter van 12, is ons signature dish. Maar we zijn niet alleen pannacogen! Wij serveren authentieke Hollandse gerechten aan West Coast liefhebbers met een subtiele maar originele Hollandse twist. De Dutch heeft 16 vestigingen in BC en Alberta. Voor meer informatie bezoek dedutch.com.