mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bill Hayston: Griffin Tire Clutch Return Posities Lincoln Christian Dutch Rematch | Amerikaans voetbal

Dat onmogelijke dramatische resultaat bracht ons tot deze conclusie: de rematch van Lincoln Christian-Holland Hall voor het 3A Championship (aanstaande vrijdag om 13.00 uur in het Chad Richeson Stadium van de University of Central Oklahoma). In de titelwedstrijd van vorig seizoen versloeg Nederland Hall Lincoln Christian.

Met een 35-6 overwinning op Vertigris stak de Nederlander Lincoln Christian neer voor een nieuwe kampioenschapsdatum. Bulldogs zijn op zoek naar wat het derde onderwerp van hun project zal zijn. De door Darren Melton opgeleide Bulldogs en Rickin in 2009 hadden kampioenschappen voor het team van 2019.

Gedurende vier opeenvolgende seizoenen streden Lincoln Christian en Heritage Hall in de halve finales. Het meest indrukwekkende van alle vrijdagcijfers: in een intense eliminatiewedstrijd bleven de competitieve emoties onder het kookpunt hangen, waarbij de Bulldogs slechts drie keer werden bestraft voor 24 yards.

Nadat Co-Ahead DD scoorde voor Texas Tech Comedian Gavin Freeman Heritage Hall, werd de daaropvolgende aftrap ingekort door een sterke windstoot. De band positioneerde zich niet meteen waar de aftrap vandaan zou komen. In plaats daarvan bevond de 5-foot-9, 145-pond junior zich slechts een paar meter achter die plek, zodat hij verder had kunnen gaan in de vangst.

Twee verbeteringen na het verzamelen van de bal, de band was op volle snelheid om rechtsaf te slaan op het veld. Bulldog linebacker Die Johnson regisseerde twee belangrijke blokken.

READ  De Nederlandse chipmaker Nexperia onderzoekt de IT-hack