mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Austin FC kondigt samenwerking aan met Nederlandse club PSV Eindhoven

Austin FC maakte donderdag bekend dat de club een samenwerking is aangegaan met de bekende Nederlandse club PSV Eindhoven. In de nieuwe meerjarige samenwerking tussen Austin FC en PSV Eindhoven zullen de twee clubs kennis en expertise uitwisselen op het gebied van scouting, opleiding, spelerontwikkeling en meer.

“We zijn erg verheugd om samen te werken met een club die zo gerespecteerd wordt in het wereldvoetbal als PSV Eindhoven”, aldus Austin FC Sporting Director Claudio Reyna. “Samenwerken en ideeën uitwisselen over de ontwikkeling van spelers en coaching zal beide clubs zeker ten goede komen, aangezien we ernaar streven de sportieve kant van onze clubs voortdurend te verbeteren door middel van nieuwe en innovatieve manieren om onze voetbalmethodologieën te verbeteren.”

PSV Eindhoven, een van de meest succesvolle en bekende clubs in Nederland, heeft 24 keer de Nederlandse Eredivisie-titel, 10 keer de Nederlandse beker en 13 keer de Johan Cruijff Schaal gewonnen. Eindhoven heeft ook twee (2) Europese trofeeën gewonnen: de Europa Cup (tegenwoordig bekend als de UEFA Champions League) in 1988 en de UEFA Cup (tegenwoordig bekend als de UEFA Europa League) in 1978.

PSV Eindhoven behoort tot ’s werelds beste in het ontwikkelen van getalenteerde jonge voetballers en speelt een sleutelrol in de carrières van veel toekomstige sterren, waaronder huidige hoofdcoach Ruud van Nistelrooy, Ronaldo Nazário en Arjen Robben.

In augustus 2022 reisden spelers en technische staf van de Austin FC Academy 10 dagen naar Nederland, waar PSV Eindhoven het U-17-team van Austin FC ontving voor een reeks trainingen en vriendschappelijke wedstrijden, waaronder matchups vs. De teams U-16 en U-17 Academy van PSV Eindhoven. De samenwerking biedt in de toekomst vergelijkbare kansen voor beide clubs.

READ  LHU Original Dutch Deeggarde Review 2022