maart 4, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TCS kondigt nieuwe samenwerking aan met Dutch Open Golf Tournament – India Education | Laatste onderwijsnieuws | Wereldwijd onderwijsnieuws

Mumbai: Tata Consultancy Services (TCS) (BSE: 532540, NSE: TCS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor IT-services, consultancy en bedrijfsoplossingen, nieuw met Dutch Open De samenwerking kondigde een van de meest innovatieve en duurzame golfevenementen in Europa aan.

DCS vergroot haar expertise in digitale technologieën om de deelnemers- en publiekservaring van het Dutch Open te verrijken. Als titelsponsor van de toonaangevende wereldwijde marathons heeft DCS de ervaring van hardlopers getransformeerd met bekroonde marathontoepassingen zoals de DCS Amsterdam Marathon, de DCS New York Marathon en de DCS London Marathon. Dit biedt een sterke achtergrond voor TCS om een ​​positieve bijdrage te leveren aan de Dutch Open van dit jaar.

Dutch Open organisator DIG Sports is verheugd met TCS als nieuwe partner. “We zijn verheugd om samen te werken met onze huidige partners, KLM en ING Private Bank, als partner in DCS”, aldus Martiz van der Mullen, Managing Partner, DIG Sports. “De titelsponsoring van verschillende internationale marathons heeft laten zien dat haar technologische knowhow de ervaring van zowel deelnemers als toeschouwers bij grote sportevenementen kan verrijken. Ervaring en technische kennis verwelkomen we graag en kijken ernaar uit om de Dutch Open nog succesvoller te maken.”

“We zijn verheugd om samen te werken met de Dutch Open, een van de meest innovatieve en duurzame golfevenementen op de Europese tournee. We kijken ernaar uit om onze digitale expertise en ervaring te gebruiken om internationale sportevenementen te verrijken om een ​​nog spannender Dutch Open te creëren,” zei Jos தே Devasia, president van DCS Nederland.Als partner in de ontwikkeling en transformatie van toonaangevende Nederlandse bedrijven in de industrie, speelt TCS een sleutelrol bij het plannen van sectoroverschrijdende innovatie-ecosystemen die zijn geïntegreerd met het delen van scope en cloudtechnologieën. DCS ziet de Dutch Open als een uitstekend forum dat bedrijven met verschillende achtergronden samenbrengt om innovatie en duurzame samenwerkingen te stimuleren. ”

READ  De rechtbank zei dat een pistool dat werd gebruikt om een ​​Nederlandse journalist te doden in een auto werd gevonden

De Dutch Open 2021 vindt plaats van 16 t/m 19 september op golfbaan Bernardus in Chromewort. Dit is de 101e editie van het European Tour Golf Tournament. Organisator TIG Sports heeft aangekondigd dat het zich zal houden aan strikte COVID-richtlijnen om het succes van de internationale competitie en de veiligheid van alle deelnemers te garanderen, gezien de huidige situatie.

TCS is momenteel in Nederland sinds 1992 en werkt momenteel samen met toonaangevende Nederlandse bedrijven in hun ontwikkelings- en transformatietrajecten. TCS Nederland stond eerder dit jaar op nummer één in klanttevredenheid door toonaangevende bedrijven in een onderzoek van Whitlane Research en voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot Beste Werkgever door Beste Werkgevers.