juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse start-ups breken records voor fondsenwerving

Nederlandse start-ups breken records voor fondsenwerving

Nederlandse start-ups breken records voor fondsenwerving

Foto: Depositphotos.com

Nederlandse start-ups zijn in het eerste halfjaar van 2021 meer gegroeid dan in de twee voorgaande jaren.

In Nederland gevestigde start-ups hebben tussen januari en juni $ 3,1 miljard opgehaald, blijkt uit gegevens die zijn verzameld door The Dutch Startup Association.

Hoewel de coronacrisis de investeringen heeft verminderd, is de kans groter dat professionals deze boom zien dan het jaar ervoor. Het totaal werd opgedreven door een aantal uitzonderlijk grote investeringen, met name $ 65.655 miljoen voor financiële transactieverwerker Molly en $ 678 miljoen voor klantenserviceplatform Message Bird. “Het is uniek”, zegt Lucian Perm, voorzitter van de Dutch Startup Association. Vertelde de NOS locatie.

Bijna een derde van het geld dat tot nu toe is opgehaald, is volgens onderzoek 1,2 miljard dollar naar de financiële technologiesector gegaan. Het op één na grootste bedrag voor zakelijke dienstverlening is $ 1,1 miljard.

NederlandsNieuwsNL Bedankt voor het doneren aan

Het team van DutchNewsNL wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken hebben gedoneerd. Uw financiële hulp heeft ons geholpen om ’s avonds en in het weekend onze informatie over de Corona-viruscrisis uit te breiden en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

NederlandsNieuwsNL Is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over Nederlandse zaken. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

U heeft nog niet gedoneerd, maar als u wilt, Dat kan via Ideal, Creditcard of PayPal.

READ  Moto Puro Ducati Panigale Elite II [Dutch Custom Café Racer]