mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koop een Staub Dutch kachel voor minder dan $ 200

Nominaties worden onafhankelijk geselecteerd door de beoordeelde auteurs. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

Bij het koken weten intelligente thuiskoks dat de Dutch Oven de echte MVP in de keuken is. Dit veelzijdige geheime wapen dat dienst doet als koekenpan, soeppan en broodbakker! Maar het kopen van een van deze extra grote kookgerei is meestal een grote investering – dat wil zeggen, tot nu toe. Sur la zet de tafel Stop 5 voet hoge braadpan– Een diepere, hogere versie De beste Nederlandse kachel die we hebben getestTe koop voor minder dan $ 199,96 in een selectie van verbluffende kleuren.

Krijg deskundig winkeladvies op je telefoon. Registreer alsjeblieft SMS-waarschuwingen Van het contractjagende genie in de recensie.

Deze diepe oven zou een ongelooflijke aanvulling zijn op elke thuiskeuken. Of je nu kiest voor de Sive, French blue of mat black colorways, ze besparen je bijna $ 300 van $ 486 naar $ 199,96, of marine, graphite of grenadine, wat momenteel $ 219,96 kost. (Williams heeft sonoma) Zijn eigen kleurkeuzes Verkrijgbaar voor $ 199,95 als u op zoek bent naar de perfecte decoratieve pasvorm.)

We vonden het fantastisch Het klassieke model van Stop balanceert zijn keuken en zijn royale hartige portie – het wint zelfs cult-favoriet! De kruistocht ($ 369,95) Vanwege zijn opslagvorm – en deze diepe oven heeft dezelfde kenmerken. Hoewel we het nog niet hebben getest, heeft ons kookteam ons verzekerd dat superieure pagina’s de perfecte prestaties niet zullen veranderen. Het maakt deze pot zelfs extra veelzijdig wanneer hij wordt gekookt met hoge sneden of gelaagde stoofschotels.

READ  Waarschuwing voor Nederlandse ziekte - Post Courier
De diepe versie van Stop is perfect voor zijn klassieke coconschelpen, soepen en souffls.

Over het algemeen zijn Dutch ovens de enige droom voor gerechten en bijgerechten, je bakt shortribs, kookt stevige stoofschotels voor het gezin of bakt brood. Makkelijk schoon te maken en houdt de ingrediënten vochtig tijdens het koken, braden en braden, en het strakke, zelfklevende deksel. Welke kleur je ook kiest, je krijgt een zwaar, geëmailleerd gietijzer waarvan de stop zegt dat het bestand is tegen roesten, afbrokkelen en barsten. Deze handdoeken zijn ovenbestendig tot 500 graden Fahrenheit en vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging.

Deze ongelooflijke deal is slechts voor een beperkte tijd, maar ga naar Sur La Table en krijg dit veelzijdige gebied (en geniet ook van gratis verzending)!

Hulp nodig met het vinden van Producten? Schrijf je bij ons in Wekelijkse nieuwsbrief. Het is gratis en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Productadviseurs in Beoordeeld Voldoe aan al uw winkelbehoeften. Volg de recensie Facebook, Twitter, En Instagram Recente aanbiedingen, recensies en meer.

De prijzen waren correct op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd, maar kunnen in de loop van de tijd veranderen.