april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Everton gelooft dat elk nieuws geen goed nieuws is, aangezien de beste Nederlandse verdediger nog steeds een doelwit is

Everton en Inter Milan zijn op jacht naar PSV-verdediger Denzil Dumfries, maar recente berichten suggereren dat de route is afgekoeld.

De 25-jarige is drie jaar bij de ERTVC-club en schreef in 2018 een vijfjarig contract. En de rechterkant is zeker geplaatst in de harde werven, met 124 optredens in alle wedstrijden voor Root-Witten. Maar het leek erop dat zijn dagen in het Phillips Stadium geteld waren toen hij uitkwam als Tophies-schutter.

Begin juli werd gemeld dat Nederland op de Interpool was om internationaal te landen. Hij is nu echter in zijn thuisland en heeft geen mogelijke verhuizing gemeld.

PSV lijkt zich erbij neer te leggen dat de in Rotterdam geboren Ace er komend seizoen niet bij is. Ze hebben hem extra tijd gegeven om te proberen zijn toekomst te regelen.

Maar twee Nederlandse verkooppunten zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat hij ooit zal vertrekken.

Voetbal Internationaal (Via Sports Witness) Er staat dat het momenteel ‘relatief stil’ is rond de verdediger. Eindhovens Dog Flat geeft toe dat hij met verlengd verlof is, maar zegt dat er ‘weinig nieuws te melden is’.

Die laatste maken echter duidelijk dat Everton en Inter ‘geïnteresseerd’ zijn in de speler.

Dumpfries in de etalage na stevige euro’s

Nederland heeft misschien geen grote impact gemaakt op Euro 2020, maar Dumpfries Hem geen kwaad gedaan. In de 16e ronde verloor de ploeg van Frank de Boer met 2-0 van Tsjechië.

Dumfries scoorde twee doelpunten voor Oranje, waarvan werd gedacht dat het interesse wekte van Europese clubs. Begin juli meldde Telegraaf-journalist Valentiz Trisen dat de speler In de buurt van Inter-ondertekening.

READ  Joran Schoenmaker tekent pro-deal bij North Wales Crusaders

Hij zei: “Je moet geld hebben om iemand te kopen. En (Agent Mino) Riola staat blijkbaar dicht bij Inter. Voor zover ik heb begrepen, zal Dumfries nu met Riola op weg zijn naar Inter.

“Inter is naar verluidt actief op zoek naar een vervanger voor Agraf Hakimi, die deze week naar Paris Saint-Germain emigreerde.”

Dit bleek een valse dageraad te zijn in zijn zoektocht naar nieuwe bazen, en Rafael Benitez heeft nog steeds hoop. De vleugelverdediger begint binnenkort aan de voorbereiding van het seizoen bij PSV en zal goed moeten rusten na zijn zomerprestaties.

Er is nog tijd om een ​​deal te sluiten. Mercedes heeft de diensten al ontvangen Andros Townsend En Asmir Begovic En Geholpen om meer te komen.

Lees verder: Man UDT-uitwisseling onder Bitter West Ham is Everton ‘prioriteit’