mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Evman verwacht substantiële investeringsmogelijkheden in de Verenigde Staten

Dutch Evmann Investments Holding BV verwacht aanzienlijke investeringsmogelijkheden in de VS

De Verenigde Staten is een land met een hoge levensstandaard en een hoge levensverwachting; In directe verhouding neemt de incidentie van ouderdomsziekten toe. ”

– Dr. Ergen Worlibass

Amsterdam Nederland, Nederland, 25 november 2021 /EINDresswire.com/ – Nederlandse Evmann verwacht substantiële investeringsmogelijkheden in de VS

Nederlands Evman Investments Holding PV, Paraplusysteem “VSY Biotechnology GmbH-Duitsland “en”Alsanza Medical Technology en Pharma GmbH-DuitslandHet bedrijf, dat hoogwaardige, innovatieve producten op het gebied van oogheelkunde en orthopedie produceert en verkoopt, is op zoek naar belangrijke investeringsmogelijkheden in de Verenigde Staten.

Georganiseerd door de American Academy of Ophthalmology (AAO) en de American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASRCRS), werd de “Iceulator”-conferentie in New Orleans bijgewoond door ondernemers, managers, investeerders en oogartsen van over de hele wereld. De erevoorzitter van de Evmann Holding Group, Dr. Vertegenwoordigd door Ercan Varlıbaş. Een van de meest actieve deelnemers aan de conferentie was dhr. Worlibas sprak over de strategische ontwikkelingsaanpak van Evmann Investment Holding BV en haar directe doel om een ​​eenhoornbedrijf te worden.

De Verenigde Staten is ’s werelds grootste consumentenmarkt met een bevolking van 325 miljoen en een BBP van $ 20 biljoen. De Verenigde Staten, die goed zijn voor bijna een derde van de wereldwijde consumptie van huishoudens, hebben honderden miljoenen extra consumenten bereikt dankzij vrijhandelsovereenkomsten met 20 landen. Naast deze belangrijke voordelen, genieten de Verenigde Staten van een van de meest geschikte markten voor toonaangevende investeerders in wereldwijde R&D, met zijn bedrijfssectorstructuur die vrij bedrijf en concurrentie bevordert, evenals zijn ontwikkelde marktstructuur en zijn getalenteerde medewerkers.

READ  Nederlandse en Spaanse gevechtsvliegtuigen ter verdediging van het Bulgaarse luchtruim

Evmann Investments Holding BV wil via haar dochterondernemingen aanzienlijke investeringen doen in de Verenigde Staten en een nieuwe dimensie toevoegen aan haar wereldwijde aanwezigheid door hoogwaardige producten op het gebied van oogheelkunde aan te bieden aan consumenten in 90 landen op 6 continenten. Dr. op de “Iceulator”-conferentie. Ergen Verlibas zei: “De Verenigde Staten is een land met een hoge kwaliteit van leven en een hoge levensverwachting, met een directe toename van het aantal leeftijdsgebonden ziekten. We kunnen voorspellen dat de vergrijzing van de bevolking de behoefte aan medische behandelingen zal vergroten en biotechnologische oplossingen. De verwachting is dat deze tegen 2022 met 4% zal toenemen. Daarnaast zal de publieke sector trachten haar totale kosten te verlagen door middel van effectievere oplossingen en preventieve en preventieve therapieën.Al deze ontwikkelingen in de Verenigde Staten creëren aantrekkelijke kansen voor biotechnologie investeringsmaatschappijen zoals Evmann.

Afdeling Communicatie
Evman Investments Holding PV
E-mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
Twitter
LinkedIn