juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wisma |  Een fiets leasen verleidt Simon Yates om zich bij het Nederlandse team aan te sluiten

Wisma | Een fiets leasen verleidt Simon Yates om zich bij het Nederlandse team aan te sluiten

Als we geloven dat het over het algemeen betrouwbaar is H.L.N , Simon Yates Wisma | Huur vanaf komend wielerseizoen de Grand Tour leiders van de fiets. De 31-jarige Britse wielrenner maakt de overstap van het Australisch-Saoedische team Jayco AlUla, dat van plan is Ben O'Connor naar voren te schuiven als belangrijkste Grand Tour-renner.

Yates heeft uiteraard zijn strepen verdiend in de wielersport. Hij won de Vuelta in 2018 en leek op koers om dat jaar de Giro te winnen na verschillende etappezeges, maar een zware crash gooide die plannen in de war. In 2021 eindigde hij opnieuw op het podium van de Ronde van Italië, terwijl hij in de Tour de France als vierde eindigde.

Simon, die al vele jaren met zijn tweelingbroer Adam racet bij Jayco AlUla, heeft zijn broer in 2021 het schip zien verlaten naar INEOS Grenadiers en vervolgens naar UAE-team Emirates, waar Adam een ​​sleutelrol zal spelen in de ondersteuning van Tadej Pogacar. Vorige week behaalde Adam een ​​verbluffende overwinning in de Ronde van Zwitserland en de derde plaats in de Tour de France van vorig jaar.

Simon Yates zoekt een team met meerdere grote reisleiders

Volgens HLN is Simon Yates op zoek naar een ploeg met meerdere grote tourleiders, waardoor de druk over meerdere schouders kan worden verdeeld. Visma die vanuit Pari | klimt lijkt dit ideale systeem te hebben gevonden in Lease a bike, waar hij met verschillende rijders zal delen met Jonas Wingegaard als vice-president.

Fietsruilen kunnen vanaf 1 augustus bevestigd worden, maar Wisma | Het leasen van een fiets is goed op weg om indrukwekkende handtekeningen te creëren. De overnames van Victor Campenaerts (Lotto-Distney) en Axel Jingle (Cofitis) lijken bijna voltooid, terwijl Dijmen Grat, Menno Huising, Jorgen Northagon en Matthew Brennan uit de trainingsploeg zullen opschuiven.

READ  Nederlandse prinses Amalia doelwit in ontvoeringscomplot in verband met vermeende drugsbaron Taghi