January 19, 2021

Week in P2B News (8 januari 2021) | EGR Intel

Al het laatste nieuws van de leverancierskant, inclusief updates van Poongo, Orix Gaming en Evople Entertainment

Orix Gaming komt binnen met Nederlandse deal

Orix Gaming Het heeft zijn voetafdruk in Nederland uitgebreid na een contract met een landoperator J.V.H. Voor de online overgang.

Bij levering van het contract zal de Orix-operator Orix Hub, zijn e-commerceplatform, integratie met het Wire Sports Book en Orix RGS-inhoud bieden.

Madway Majiz, MD van Orex Gaming, zei: “We hebben al een tijdje uitgekeken naar de opening van de Nederlandse markt, dus het is een groot genoegen om deze samenwerking te hebben met JVH Group, een bedrijf met een indrukwekkende traditie op de Nederlandse gamingmarkt.”

Eric Olders, CEO van JVH, voegde eraan toe: “Wij geloven dat we met de Orix-ervaring en de kwaliteit van hun producten de beste service en ongeëvenaarde spelerservaring kunnen bieden aan onze klanten.”

Evople Entertainment brengt de nieuwste slot uit

Evoplay Entertainment Heeft zijn nieuwste 3D-slottitelformaat uitgebracht Treasure Madness.

De titel neemt de soldaten mee op een ondergrondse reis om samen met een mijndwerg genaamd Wharf de begraven schat te vinden.

Evan Kravzuk, CEO van Evople Entertainment, zei: “We hopen dat spelers zullen genieten van het leuke avontuur dat wordt geboden door onze nieuwste slot, Treasure Mania, met verbluffende beelden en levendige gameplay.

“We kijken ernaar uit om het komende jaar nog meer levendige releases te lanceren, en de vrolijke spelers zouden moeten uitkijken naar onze primaire titel voor 2021”, zei hij.

Pungo introduceert UI- en UX-updates

Ontwikkelaar பூங்கோ Heeft een reeks UX- en UI-verbeteringen uitgebracht in zijn slotportfolio.

READ  2020 CBT Beste merk- en prijsrapport van Nederland

Comification-functies zoals draaiknoppen zijn van formaat, plaatsing en zichtbaarheid veranderd, terwijl ze zich richten op het verbeteren van ondertiteling voor mobiele apparaten.

Yuri Muradov, President van Pungo, Hoofd Account Management en Business Development, zei: “Het lanceren van deze games met UI- en UX-upgrades voor onze games is een belangrijke stap om de algehele ervaring zo plezierig mogelijk te maken.

“We begrijpen de veranderende aard van online locaties en hoe spelers toegang hebben tot hun favoriete games, wat de veranderingen die we hebben aangebracht aanzienlijk heeft beïnvloed”, zei hij.

MoneyMatrix brengt een nieuwe applicatie voor het volgen van identiteit uit

MoneyMatrix heeft een nieuwe Identity Monitoring Application (IMA) uitgebracht waarmee operators hun risicobeheerprocessen kunnen verbeteren.

IAM helpt operators automatisch om klantencontroles en fraudeanalyse te versnellen en KYC-procedures te stroomlijnen.

Samoyed Dolegen, CEO van MoneyMatrix, zei: “MoneyMatrix omvat uitgebreide risicobeheer- en KOC-procedures die vereist zijn voor elk rechtsgebied.

“De IMA-voordelen van operaties op een volledig platform omvatten gedeelde werkruimten, procesautomatisering, volumecontroles en real-time transactiegegevens voor operationele prestaties”, zei hij.

Progmatic Play introduceert een nieuwe engagement-functie

Praktisch spel Heeft een nieuwe engagement-functie geïntroduceerd waarmee spelers hun grootste hits op hun sociale media-profielen kunnen delen.

Met Practical Replay kunnen spelers herdrukken maken van hun eerste 100 hits om te delen met hun vrienden en netwerk.

Spelersreserves worden verwijderd om de anonimiteit te bevestigen, terwijl herdrukken worden herkend met de identificatie in de inhoud gegraveerd.

Yosi Parsley, Chief Business Development Officer, Progmatic Play, zei: “We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om opwindende ervaringen voor onze spelers te creëren, en we zijn verheugd een praktisch cv te kunnen lanceren.”

READ  Bangalore COVID-19 Laatste nieuws, Locking 6.0-richtlijnen, Corona-virusgevallen vandaag Nieuwsupdates

Blueprint Gaming brengt zijn vijfde Eye of Horus-versie uit

Blauwdruk Gaming Heeft de vijfde editie van zijn beroemde Oud-Egyptisch thema gepubliceerd Horace’s oog Sleuf.

De nieuwe versie zal de Power 4-slots van de leverancier bevatten, waardoor spelers de mogelijkheid krijgen om een ​​bonusronde van 4x te activeren.

Joe Bourvis, directeur blueprint gaming bij Marketing & Relations, zei: “We maken echt een knaller voor het jaar 2021 en bieden spelers een nieuwe variant van de Eye Horus, een van de meest unieke merken uit ons portfolio van het voorgaande jaar.”

“Spelers worden echt weerspiegeld in het concept van onze Power 4-slots, en de introductie van vier reel-vensters bij de titels van de I Horus-familie zal ons helpen om nog meer interesse in dit populaire merk te betalen,” voegde hij eraan toe.