september 23, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wazdan maakt Nederlandse intrede met Casino777.nl – European Gaming Industry News

Leestijd: 2 minuten

Het Indiase Esports-contingent was aanwezig met de reguliere sportatleten die werden beloond voor het brengen van lauweren naar het land tijdens de Commonwealth Games.

De Indian Olympic Association (IOA) feliciteerde de medaillewinnaars van de Birmingham 2022 Commonwealth Games van Team India in The Ashok Hotel, Chanakyapuri, New Delhi, op de avond van 13 augustus. Alle bronzen medaillewinnaars van het Indiase DOTA 2-team – Moin Ejaz (kapitein), Ketan Goyal, Abhishek Yadav, Shubham Goli en Vishal Vernekar kregen het waarderingsmemento in een felicitatieceremonie voor hun uitzonderlijke prestatie op het onlangs afgesloten Commonwealth Esports Championship.

Verschillende hoogwaardigheidsbekleders, waaronder IOA waarnemend president Mr. Anil Khanna, secretaris-generaal dhr. Rajeev Mehta, penningmeester dhr. Anandeshwar Pandey, Team India’s Birmingham 2022 Commonwealth Games Chef de Mission Mr. Rajesh Bhandari, algemeen teammanager dhr. Maninder Pal Singh en voormalig IOA-voorzitter de heer N. Ramachandran waren aanwezig bij de gelegenheid en feliciteerden de medaillewinnaars.

Dit was de allereerste keer dat een Indiase Esports-contingent was uitgenodigd voor de felicitatieceremonie, samen met de andere reguliere sportmedaillewinnaars.

“Het is een onvergetelijke dag voor de rest van het team en voor mij. De kans krijgen om hier te zijn met de andere medaillewinnaars uit verschillende sporten en door de Indian Olympic Association een medaille in Esports te krijgen, is een heel bijzondere prestatie. Alle inspanningen die we tijdens onze reis hebben geleverd, beginnen eindelijk vruchten af ​​te werpen, en dit is nog maar het begin. We gaan met twee keer zoveel energie en motivatie naar de Asian Games om het nog beter te doen voor het land.” zei een trotse Moin Ejaz, aanvoerder van het Indiase DOTA 2-team.

READ  Nederlanders maken van WFH een wettelijk recht; een blik op wetten in andere landen

Het Indiase contingent ontmoette bekende sportpersoonlijkheden zoals Harmanpreet Kaur (aanvoerder van het Indiase damescricketteam), Bhavina Patel & Sonalben Manubhai Patel (Para TT-speler) en Deepak Punia (Indiase worstelaar) en informeerde hen over esports en de basisprincipes van DOTA 2, de videogame waarin ze de bronzen medaille pakten. Het contingent liet ook weten dat Esports een echt medaille-evenement zal zijn tijdens de komende Aziatische Spelen van 2022.

“Eindelijk heeft Indian Esports een plek gevonden die vergelijkbaar is met de andere sporten in het land. Door de IOA erkend te worden voor de prestatie van het DOTA 2-contingent onder de beste atleten van het land, voelt als een kers op de taart van het winnen van de bronzen medaille. Het traject van Esports in India heeft behoorlijk wat hoogte- en dieptepunten gekend, maar met de Aziatische Spelen in aantocht, lijkt de enige manier om vanaf hier omhoog te gaan. De verwachtingen zijn nu ongetwijfeld hoog vanwege de lat die is gelegd, maar we hebben het volste vertrouwen in onze Esports-atleten om deze vorm in de komende internationale competities om te zetten en het land trots te maken.”, zei Lokesh Suji, directeur van de Esports Federation of India en vice-president van de Asian Esports Federation.

De IOA-functionarissen feliciteerden het DOTA 2-team met hun historische bronzen medaille, die volgens de ESFI een bewijs is van de relevantie van de Commonwealth Games, gezien de stijgende populariteit van esports in India die naar verwachting zal worden gezien na de medaille-winnende prestatie van het nationale team in de De eerste editie van het Commonwealth Esports Championship.

READ  Nederlandse microchips landen ondanks Amerikaanse sancties in Rusland: rapport

Artsmith – Concepts & Visions, India’s toonaangevende multiplexketen INOX en toonaangevende sportpsycholoog Mandeha, een van de beste sport- en esports-gespecialiseerde communicatiebureaus van het land, zetten hun steun voort als respectievelijk communicatie-, multiplex- en sportpsycholoogpartners van ESFI.