January 24, 2021

Van Nistelrooy over Dutch T2 – Laatste nieuws, Breaking News, Best News Headlines

Voormalig sterscorer van Manchester United en Real Madrid Rudd van Nistelrooy is een coachingcarrière begonnen. Hij neemt de leiding over het tweedeklasseteam in Nederland.

Rudd van Nistelrooy begon zijn coachingcarrière vanaf zijn vroege dagen bij de club. Sterker nog: de 44-jarige Nederlander is opgeleid in het vak bij BSV Eindhoven. Binnen de club hield hij toezicht op de training van de U18’s en ging daarna verder bij de U19. Van Nistelrooy tekende bij een profteam en vond een nieuwe fase in zijn carrière.

Zhang BSV-bank

Vanaf 21 juli 2021 heeft Van Nistelrooy de leiding over het U21-team van PSV Eindhoven, Zhang PSV, dat in de tweede divisie speelt. De coach sprak zijn tevredenheid uit over het starten van zijn eerste professionele opleiding.

“Ik wist hoe ik het stap voor stap moest aanpakken en vond de baan erg relevant voor mij. Ik vind het heerlijk om met een team te werken en mijn visie op voetbal over te brengen. De tijd is voor mij gekomen om het profvoetbal in te stappen. Het doel van Zhang PSV is duidelijk: zoveel mogelijk spelers voorbereiden op het examen. Ik kan niet wachten om mijn steentje bij te dragen, ” zei een voormalige Old Trafford-lieveling.

Lees ook:

Villas-Boas houdt van Frappard

Messi, het onvermijdelijke vertrek

Verdedigend, dit is eng!

READ  Bill Neville Quit: Wat is nu Engeland en Team GP na het 'Limbo'-tijdperk?