juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Sound of Music in het Dutch Apple Dinner Theater

The Sound of Music in het Dutch Apple Dinner Theater

Lancaster leeft Het geluid van muziek! De Rogers en Hammerstein-klassieker komt neer op de Nederlandse Apple-status. Megan Urs is een genot als Maria. Ze is lief en energiek en heeft een geweldige chemie met kinderen. Alexander Rothfeld speelde Kapitein Von Trapp. Hij speelt streng, maar niet tiranniek. Zijn presentatie Edelweiss Het was een publiekstrekker.

Andere hoogtepunten zijn Isabel Cruz als sympathieke moeder-abdis en Caleb Aguilar als de vaderlijke Max. Natuurlijk is deze show zeer gedenkwaardig voor kinderen en deze show is daarop geen uitzondering. Ik kreeg alleen de kans om een ​​voorproefje te krijgen van een deel van het lokale talent, aangezien veel van de rollen dubbele rollen hebben, maar ik geloof dat ze allemaal gelijk zijn wat betreft charisma en energie. De von Trapp-kinderen waren Caroline Eby en James A. In Mott spelen Abram Wolf, Ava Joy Munn, Caroline Weber, Max Hawley, Kieran Costner, Mackenzie Nace, Cameron Smith, Cella Berardi, Olivia Weber, Mia Pixler en Danica Frederick. Een pluim voor allemaal!

Het zevenkoppige orkest voor deze uitvoering is voortreffelijk. Begeleiding is van cruciaal belang voor deze show, niet alleen omdat de partituur hit na hit wordt gescoord, maar omdat de muziek centraal staat. Johannes B. White's kleding is authentiek.

Ik was in de war door een paar enscenerings- en setkeuzes. Maria draagt ​​bijvoorbeeld in verschillende scènes haar gitaarkoffer, maar doet geen poging deze te bespelen. Er wordt een scène opgezet waarin een van de kinderen door een raam in Maria's slaapkamer moet binnenkomen, maar de ramen worden nooit aangeraakt en zij loopt gewoon naar binnen. Ten slotte speelt de feestscène zich geheel buiten af, wat de drang van de kinderen om naar bed te zingen en te dansen tijdens het gedenkwaardige “So Long, Farewell”-nummer in de war brengt.

READ  BUX, een Nederlandse investeringsapplicatie, wordt geïntroduceerd in Ierland

Deze waarnemingen zijn relatief klein. Het geluid van muziek Een iconische show, en Dutch Apple had een vol en dankbaar publiek. Het is een geweldige eerste kijkervaring voor kinderen en familieleden die de film al tien keer hebben gezien. Speelt nu tot 10 augustus.

opmerkingen

Om een ​​reactie te plaatsen, moet u Register En Inloggen.

Beroepscentrum