juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Daily Herald – Nederlandse IPKO-delegatie ontmoet de regering van Statia.  commissarissen

The Daily Herald – Nederlandse IPKO-delegatie ontmoet de regering van Statia. commissarissen

Regeringscommissaris Alida Francis (voor, vierde links) en plaatsvervangend Regeringscommissaris Claudia Toet (voor, vierde rechts) met leden van de Nederlandse IPKO-delegatie.

ST. EUSTATIUS – De vaste commissies voor Koninkrijksrelaties van de Eerste en Tweede Kamer van de Tweede Kamer hebben tijdens hun eendaags bezoek aan St. Eustatius op dinsdag 3 mei.

De bijeenkomst vond plaats bij Mike van Putten Jeugdcentrum / Lions’ Den. De Nederlandse afgevaardigden en de commissaris spraken over de lopende zaken op het eiland. Het was een lange en levendige discussie, zo werd gezegd.

Vier leden van de eilandsraad van Statia reisden af ​​naar St. Maarten neemt dinsdag deel aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg IPKO dat donderdag plaatsvindt.

Op reis met raadsleden voor de Progressieve PvdA (PLP) Rechelline Leerdam, Reuben Merkman en Clyde van Putten en Koos Sneek van Faction Sneek was administratief ambtenaar van de griffie Melissa Robins-Spanner. Raadslid van de Democratische Partij (DP) Adelka Spanner reisde niet mee met de delegatie van Statia.

READ  Dortmund tekent Nederlandse tiener Jayden Braaf van Manchester City junioren | Voetbal Nieuws